• 瀏覽: 28,629
  • 回覆: 340
  • 追帖: 2
+10
引用:
原帖由 阿聞 於 2020-7-21 05:51 PM 發表

金奶滴號.
這隻是福特級來的,九成做唔出電磁彈射這黑科技,所以燒了他洩憤

美國真瘀爆,中國003都配備3條電磁彈射,可能仲有電磁炮,
但美國大就係大,但射唔出嗰吓抵忍忍死呢!

越燒越大隻,尼米玆號、列根號睇路呀…

引用:
原帖由 yellowobject 於 2020-7-21 05:45 PM 發表

有問題嘅嘢,又可以賣俾呆灣😂😂😂
呢隻脊燒特別版可能台灣又俾貴幾倍買入

一隻福特級要105億美金,台灣咁水魚,可能200億同老美買,台民今鋪仲唔窮到扎炮

引用:
原帖由 理+誠 於 2020-7-21 05:04 PM 發表
一艘就話意外,連續3艘,有蹺蹊喎!
🐷哪.一定係儍侵唔出糧所以比曱甴裝修

侵侵下令改名「柒兩普號」!

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2020-7-21 04:41 PM 發表
美國海軍兩棲攻擊艦理查德號及其姊妹艦基薩奇山號日前先後起火,在維珍尼亞州建造中的甘迺迪號航空母艦周一(20日)早上亦遇祝

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200721/photo/bkn-20200721160354320-0721_00972_001_01b.jpg?20200721162409

唔通連個天都唔鍾意美國人?又火災,又美國肺炎,天亡美 ...
Ask曱甴

引用:
原帖由 理+誠 於 2020-7-21 05:04 PM 發表
一艘就話意外,連續3艘,有蹺蹊喎!
可能想淘汰啲舊嘅戰艦

可能有兄弟上左船

美國甲甴搞緊時代革命
火魔化師

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-7-21 04:41 PM 發表
真定假呀,咁邪
川建國:Fake news, next!

引用:
原帖由 Colour 於 2020-7-21 06:07 PM 發表
可能有兄弟上左船
火魔法師

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-7-21 04:41 PM 發表
真定假呀,咁邪
唔係邪. 証明起火唔係意外. 美軍作反,美國大鑊了.

浸浸係咪又賴用左中國零件

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2020-7-21 04:41 PM 發表
美國海軍兩棲攻擊艦理查德號及其姊妹艦基薩奇山號日前先後起火,在維珍尼亞州建造中的甘迺迪號航空母艦周一(20日)早上亦遇祝

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200721/photo/bkn-20200721160354320-0721_00972_001_01b.jpg?20200721162409

唔通連個天都唔鍾意美國人?又火災,又美國肺炎,天亡美 ...
唔通孔明借東風,火燒連環船?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]