• 瀏覽: 28,671
  • 回覆: 340
  • 追帖: 2
+10
引用:
原帖由 ricowong2503 於 2020-7-21 05:38 PM 發表
D船唔係燒就撞,飛機又跌,核發射井班友又吸毒,睇黎老味都快架啦
有問題嘅嘢,又可以賣俾呆灣😂😂😂

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-7-21 05:43 PM 發表

極同意,根本就無需打仗,且整這些艦,又頂唔到中國東風21d,坐上去,同送死冇分,燒咗佢,唔洗坐,咁就唔洗送死啦
依家美軍出海執勤郁下都成個月住係船上既狹窄空間無疑就係送死

應該都係美國佬叫中國人做嘅。

火燒連環船中國好嘢。🇨🇳🇨🇳

真係震驚土共
引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2020-7-21 04:41 PM 發表
美國海軍兩棲攻擊艦理查德號及其姊妹艦基薩奇山號日前先後起火,在維珍尼亞州建造中的甘迺迪號航空母艦周一(20日)早上亦遇祝

?20200721162409

唔通連個天都唔鍾意美國人?又火災,又美國肺炎,天亡美 ...

繼續燒啦

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2020-7-21 04:41 PM 發表
美國海軍兩棲攻擊艦理查德號及其姊妹艦基薩奇山號日前先後起火,在維珍尼亞州建造中的甘迺迪號航空母艦周一(20日)早上亦遇祝

?20200721162409

唔通連個天都唔鍾意美國人?又火災,又美國肺炎,天亡美 ...
金奶滴號.

燒毒姐,燒毒姐

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-7-21 05:43 PM 發表

極同意,根本就無需打仗,且整這些艦,又頂唔到中國東風21d,坐上去,同送死冇分,燒咗佢,唔洗坐,咁就唔洗送死啦
根本同弱國過打,坐航母同坐遊艇到此一遊冇分別,但同中國打,可能仲同俄羅斯打,坐航母咁大個靶死梗啦,

燒咗隻船佢,咁就唔洗死啦!

其實,而家太平盛世,如果唔係老美攪風攪雨,世界真係美好得多!

好人變熟人

國之將亡,必有怪事!

航母都唔見有煙,燒得唔夠勁。  

美國d軍用設備咁垃圾既送都無人要啦,係台灣咁死蠢用錢買😝

無錢出兵就自焚

引用:
原帖由 乂大簡 於 2020-7-21 04:48 PM 發表
標準答案又係中國問題
老美話若果唔係中國追上嚟,我駛乜建新航母? 冇新航母又點會火觸咁丟臉?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]