• 瀏覽: 9,318
  • 回覆: 86
引用:
原帖由 rambotam2008 於 2020-7-24 02:00 PM 發表

中國佔據嘅地方 就係比較平坦 印度點解要搵官兵 過嚟破壞基建 就係因為基建落成 中國要增兵太容易 所以寧願破壞協議 都要阻止中國嘅道路基建 教埋你 印度要留嘢爬山上中國邊境要幾個鐘 所以先至俾中國官兵打到一僕一碌 你仲喺度講空投戰車 真係想笑死人 ...
我話空投技術係美軍~~幾時話印軍中軍用?中國D指揮部都係中心....增兵邊境唔夠印度快

引用:
原帖由 hitmantin 於 2020-7-24 02:04 PM 發表

我話空投技術係美軍~~幾時話印軍中軍用?中國D指揮部都係中心....增兵邊境唔夠印度快
原來你又引我笑 唔喺印度用 喺邊度用呀 講嚟聽下啦 大家開心下

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2020-7-24 02:06 PM 發表

原來你又引我笑 唔喺印度用 喺邊度用呀 講嚟聽下啦 大家開心下
美軍又點會空投去中印邊境度同你打...梗係南海同你打..玩夾擊

引用:
原帖由 hitmantin 於 2020-7-24 02:07 PM 發表

美軍又點會空投去中印邊境度同你打...梗係南海同你打..玩夾擊
其實你真係懵到上心口 印度同南海點樣夾擊呀 風馬牛不相及 你不如話中國同巴基斯坦夾擊印度

引用:
原帖由 hitmantin 於 2020-7-24 12:59 PM 發表

韓戰係議和  中國死傷亡數係美軍既十倍以上 一直死一直補兵...咁美國咪佔唔到...呢D叫戰術?
珍寶島戰疫呢D一百二百人既規模都計??睇來大陸沒咩可以炫
越戰係美軍國內反戰聲音太大..加上軍費支出大...退兵..但傷亡都係北越多...傷亡又叫羸?
果時係用人海戰術...用槍刀沖...人多打人少...幾條命換1條命...咁樣草管人命打法..咪羸
果時大陸鼓勵D人生仔....一對夫妻生1 ...
你呢度已經暴露佐你既歷史常識有限
人地講既越戰係中越戰爭  關美國佬叉事咩
再講 美國吾打越戰吾係因為國內反戰聲音大
而係單純吾想再打一場回吾到本既仗
如果真係咁聽國民話  一開始就吾會打越南啦

睇咁耐軍版,呢篇野都算得上系最岸膠一篇。

如果侯賽因有核彈我估布殊掂都吾敢掂佢莫講話要佢冚家剷。地球資源是共用的,祇要核彈在上空爆炸已經足夠生靈塗碳,真的打仗可以幻想下滿天移動的切爾諾貝爾核電廠,下面無人走得甩,趁未打你堀定地洞先啦,仲要深過地鐵站喎!

戰法可以考慮下列,請祖國研究:

1. 核沉台灣。用幅射封鎖福建,上海海面,海峽;

2. 東北方留給金仔,普京成大業。統一韓國。攻滅日本,出擊西伯利亞;

3. 決戰南海,絕不讓一艦生離;

4. 兵平澳洲,成中國23省;

5. 越南攻中,馬上核平。把控制權留給柬埔寨;

6. 美國核滅北京,上海。馬上核平紐約,LA. 絕不留手。

位卑未敢忘憂國。一介草民。盡心吧。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]