• 瀏覽: 9,320
  • 回覆: 86
香港會是第一個淪陷地方,兵唔多,又多走狗,天使當然期待魔鬼的進入

如果開戰,我第一時間消滅漢奸。

引用:
原帖由 hitmantin 於 2020-7-21 02:33 PM 發表
1〗美軍在南海的行動
7月17日,美國雙航母到南海演習,這是半個月來的第二次,英國也將派一航母到南海助威;同日,被稱為「死亡天鵝」的兩架美軍B-1B槍騎兵轟炸機,前往美軍關島基地部署。不久時間,美國將與盟友在南海進行一次大規模聯合軍演,向孤立的中共示威。

中共智庫「南海戰略態勢感知計劃」平台,7月15日在推特發布訊息表示,美軍E-8C「聯合星」偵察機當日上午飛經台灣南端巴士海峽,朝中國廣東 ...
屁話

引用:
原帖由 hitmantin 於 2020-7-22 08:46 PM 發表

你有沒睇新聞  ...金仔自爆左D發射井 面談  由頭到尾一路都制裁緊..之後又重啟核試...咪一路制裁
伊朗俾人制裁D經濟都大獲
大陸依家都好多工廠倒閉 民工失業
你以為制裁沒用? ...
制裁有沒有用是要看時機,亦要視實際,國安法後的所謂制裁,只是雷聲大雨點小,非不為,是不能也。

引用:
原帖由 hitmantin 於 2020-7-21 02:33 PM 發表
1〗美軍在南海的行動
7月17日,美國雙航母到南海演習,這是半個月來的第二次,英國也將派一航母到南海助威;同日,被稱為「死亡天鵝」的兩架美軍B-1B槍騎兵轟炸機,前往美軍關島基地部署。不久時間,美國將與盟友在南海進行一次大規模聯合軍演,向孤立的中共示威。

中共智庫「南海戰略態勢感知計劃」平台,7月15日在推特發布訊息表示,美軍E-8C「聯合星」偵察機當日上午飛經台灣南端巴士海峽,朝中國廣東 ...
咁第日美國佬打贏咗之後,會將中國點樣分法點樣分法?係咪佢美國佬一個食曬?

引用:
原帖由 hitmantin 於 2020-7-22 08:28 PM 發表
https://twitter.com/jmsdf_pao_eng/status/1285815068962086912
幾個國家既艦隊都進入南海...如果大陸仲係唔縮就第3次世界大戰
大陸D網民...
其實你有冇諗過 如果美國嘅航空母艦 你大陸嘅導彈打中 美國嘅後果係乜嘢 跑過嚟揚威耀武 原來係送頭 美國霸權將會消失 損失嘅巨大 係美國承受唔到 你覺得美國要走嚟搏命 都要有理據 拉攏幾個國家嘅戰艦行一圈 刷下存在感還可以 如果因為南海幾個島同中國搏命 有機會輸得好慘 其他國家會即刻掉頭 唔敢再惹中國 以後亦都唔敢再隨便攻擊中國 所有國家都唔再聽你講嘅說話 只有蠢到好似你咁嘅人 或者特朗普 先至會用十萬蚊搏你一千蚊 而且係好有機會輸

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2020-7-24 11:23 AM 發表

其實你有冇諗過 如果美國嘅航空母艦 你大陸嘅導彈打中 美國嘅後果係乜嘢 跑過嚟揚威耀武 原來係送頭 美國霸權將會消失 損失嘅巨大 係美國承受唔到 你覺得美國要走嚟搏命 都要有理據 拉攏幾個國家嘅戰艦行一圈 刷下存在感還可以 如果因為南海幾個島同中國搏命 有機會輸得好慘 其他國家會即刻掉頭 唔敢再惹中國 以後亦都唔敢再隨便攻擊中國 所有國家都唔再聽你講嘅說話 只有蠢到好似你咁嘅人 或者特朗普  ...
咁你有沒諗過美國都有導彈~~伊拉克 阿富汗沒導彈咩???結果點?
伊朗俾人用無人機斬首...殺左指揮官...一樣唔敢回擊報仇..只敢轟炸美軍基地旁邊塊空地
美國用無人機...飛過左中國領空再飛番去....中國都唔知道....呢單係幾日前既新聞  你估美國用無人機斬首金仔同中國 唔得咩?
依家中國外交部~~發言開始示弱 又唔肯關大使館.又話大家應該克制

關大使館~又幾個國家聯合軍演...印度又邊境增兵..你覺得係巧合??其實係唔怕同你打....如果呢D情況  你住中國成日話打打打
你同我都會死...當然要睇下佢攻唔攻擊香港

中國南海一開戰...印度一定抽水入侵...到時西藏都沒埋..

引用:
原帖由 hitmantin 於 2020-7-24 11:33 AM 發表

咁你有沒諗過美國都有導彈~~伊拉克 阿富汗沒導彈咩???結果點?
伊朗俾人用無人機斬首...殺左指揮官...一樣唔敢回擊報仇..只敢轟炸美軍基地旁邊塊空地
美國用無人機...飛過左中國領空再飛番去....中國都唔知道....呢單係幾日前既新聞  你估美國用無人機斬首金仔同中國 唔得咩?
依家中國外交部~~發言開始示弱 又唔肯關大使館.又話大家應該克制

關大使館~又幾個國家聯合軍演. ...
其實你對軍事真係盲 美國有導彈 喺邊度發射 邊個國家直接同中國宣戰 週邊國家直接同中國宣戰只有找死 最有可能都只係日本 但係相信都唔敢 用無人機更加好笑 喺邊度開無人機過嚟 伊朗 都要過軍官去咗伊拉克 先至敢用無人機殺死軍官 簡單啲講句那渣招 伊朗亦都有報復 導彈打美國軍事基地 原來你唔知 你之前講美國有六千部戰機 喺邊度起飛 喺航母度起飛呀 航母可以運載幾多部飛機 你唔好同我講喺週邊國家夠膽用佢哋嘅機場戰機起飛攻擊中國 嗰啲國家冇你咁白痴 要同中國打 只有用航空母艦一個途徑 但係中國就針對航空母艦嘅打法 亦都係研究咗幾十年嘅打法 你夠膽咪搏下囉 好心你唔夠料就唔好出post啦 出嚟引人笑㗎咋 或者搵啲識嘅人 諗下一個全面嘅打法

引用:
原帖由 華山掌門人 於 2020-7-22 08:29 PM 發表
澳洲離中國甘近,如果聯合美軍參戰,一旦戰敗而美國逃跑,共軍隨時可以登陸澳洲並且佔領。
無此需要。澳洲取消白澳政策之後,已經變成難民國,乜人種都有,白人不是絕對大多數,支持原居民和非白人執政分裂澳洲就得啦。

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2020-7-24 11:56 AM 發表

其實你對軍事真係盲 美國有導彈 喺邊度發射 邊個國家直接同中國宣戰 週邊國家直接同中國宣戰只有找死 最有可能都只係日本 但係相信都唔敢 用無人機更加好笑 喺邊度開無人機過嚟 伊朗 都要過軍官去咗伊拉克 先至敢用無人機殺死軍官 簡單啲講句那渣招 伊朗亦都有報復 導彈打美國軍事基地 原來你唔知 你之前講美國有六千部戰機 喺邊度起飛 喺航母度起飛呀 航母可以運載幾多部飛機 你唔好同我講喺週邊國家夠 ...
我咪話伊朗有還拖...打美軍基地...最後都殺唔到美軍...你有沒睇新聞...都唔敢殺...有心報復一定要轟到美軍有人死為止
你唔好成日用咩...打第一槍就是宣戰找死...所以唔敢 呢D只係大陸D軍事迷自我陶醉既講法
印度 同美國根本唔怕先打第一槍....因為依家係幾個打一個
唔係之前既局面一打一...
依家連大使館都關...呢D有戰前味道  但中國唔肯關大使館..已經係露牌...係淆底
你仲扮軍事專家

依家真係部署緊打你..幾個國家去打南海..如果唔係真..就唔會澳洲 英國都派主力艦去..又關大使館

引用:
原帖由 hitmantin 於 2020-7-24 12:23 PM 發表

我咪話伊朗有還拖...打美軍基地...最後都殺唔到美軍...你有沒睇新聞...都唔敢殺...有心報復一定要轟到美軍有人死為止
你唔好成日用咩...打第一槍就是宣戰找死...所以唔敢 呢D只係大陸D軍事迷自我陶醉既講法
印度 同美國根本唔怕先打第一槍....因為依家係幾個打一個
唔係之前既局面一打一...
依家連大使館都關...呢D有戰前味道  但中國唔肯關大使館..已經係露牌...係淆 ...
第一 伊朗只玩激究竟有冇美軍死咗 有人報導有 有人報道冇 唔係核心人物唔知道 美國一定唔會公佈有美軍死亡 同樣伊朗一定話有美軍死亡 伊拉克係美國嘅地方 輿論上拉黑一定會幫美國 所以你呢一個只不過係不證實 播放伊朗夠膽攻擊美軍基地 已經係一個好實在嘅反擊  如果你當呢個反擊係還返畀伊朗嘅 就證實咗美國嘅無奈同埋妥協 至於印度 你唔好笑死我 望一望中印邊境係乜嘢地方先啦 地理你都唔識 點同你討論啦 印度嘅士兵要行幾個鐘頭上山 先至可以入到中國境內 喺邊境 中國嘅火箭砲對住新德里只有300公里 想死易啲 做下戲還可以 實際上印度要幫美國 係冇辦法 海軍亦都冇力量 你啲水平實在太低啦 快啲搵個有水平嘢傾一傾啦 跟住再諗下點打啦

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2020-7-24 12:29 PM 發表

第一 伊朗只玩激究竟有冇美軍死咗 有人報導有 有人報道冇 唔係核心人物唔知道 美國一定唔會公佈有美軍死亡 同樣伊朗一定話有美軍死亡 伊拉克係美國嘅地方 輿論上拉黑一定會幫美國 所以你呢一個只不過係不證實 播放伊朗夠膽攻擊美軍基地 已經係一個好實在嘅反擊  如果你當呢個反擊係還返畀伊朗嘅 就證實咗美國嘅無奈同埋妥協 至於印度 你唔好笑死我 望一望中印邊境係乜嘢地方先啦 地理你都唔識 點同你討論 ...
美國用空軍空投戰車同坦克...中國仲係用鐵路運裝甲車..唔好再意淫自己好好打
由清朝到依家...中國除了常規戰贏印度...沒一個國家1打1係打得贏
美國由一戰到二戰...一參戰就逆轉戰局....好好打既德國 閃電戰超勁既..都輸
日本又係好勁好好打..又輸  打伊拉克 阿富汗有好多實戰經驗 改良好多野

中國呢??最叻用坦克去車自己D人民 但叫佢打其他國家???算吧了
中印對持...第一個退兵忍讓就係中方...中方係先個印度退兵...之後先印方
最近印方又壓番上來

根本上...保住政權...保黨比保國土 人民重要
中國給了外蒙..等於幾十個台灣既土地俾俄羅斯

你唔好再識少少扮代表  你睇多D書先

引用:
原帖由 hitmantin 於 2020-7-24 12:36 PM 發表

美國用空軍空投戰車同坦克...中國仲係用鐵路運裝甲車..唔好再意淫自己好好打
由清朝到依家...中國除了常規戰贏印度...沒一個國家1打1係打得贏
美國由一戰到二戰...一參戰就逆轉戰局....好好打既德國 閃電戰超勁既..都輸
日本又係好勁好好打..又輸  打伊拉克 阿富汗有好多實戰經驗 改良好多野

中國呢??最叻用坦克去車自己D人民 但叫佢打其他國家???算吧了
中印對持.. ...
得啦 你嘅水平喺度講曬出嚟啦 其實係共產黨未打輸過 韓戰 越戰 就算同俄羅斯嘅珍寶島戰役 同越南嘅海戰 全部都係打贏 最好笑嘅係 美國可以空投戰車同坦克 我真係好想睇呀

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2020-7-24 12:46 PM 發表

得啦 你嘅水平喺度講曬出嚟啦 其實係共產黨未打輸過 韓戰 越戰 就算同俄羅斯嘅珍寶島戰役 同越南嘅海戰 全部都係打贏 最好笑嘅係 美國可以空投戰車同坦克 我真係好想睇呀 ...
韓戰係議和  中國死傷亡數係美軍既十倍以上 一直死一直補兵...咁美國咪佔唔到...呢D叫戰術?
珍寶島戰疫呢D一百二百人既規模都計??睇來大陸沒咩可以炫
越戰係美軍國內反戰聲音太大..加上軍費支出大...退兵..但傷亡都係北越多...傷亡又叫羸?
果時係用人海戰術...用槍刀沖...人多打人少...幾條命換1條命...咁樣草管人命打法..咪羸
果時大陸鼓勵D人生仔....一對夫妻生10個....都係想第時打仗可以用人海戰術

我想問..今時今日 D步槍..40發子彈 仲可唔可以用人海??
美軍空投軍車既片..咪上YOUTUBE睇~~中國就沒呢D技術

今時今日仲係成日洗腦話自己羸好多戰役...人地國家講緊怕傷亡太多先簽和約..退兵
你地就諗唔怕死...死完再補兵上去打...

今時今日 英國D老兵..俾英女皇接見..都好尊重D老兵
大陸就搵D武警打佢地

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]