• 瀏覽: 2,002
  • 回覆: 44
這種人在歷史上任何一個衰敗的文明上都曾出現過。看不到危機,只會以別人悲慘遭遇為樂,郤沒能看見自己也會落得同樣命運。

彼得斯拉  富貴逼人來

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2020-7-20 11:10 AM 發表
這種人在歷史上任何一個衰敗的文明上都曾出現過。看不到危機,只會以別人悲慘遭遇為樂,郤沒能看見自己也會落得同樣命運。
是否"只會以別人悲慘遭遇為樂",  與智商一毛錢關係都沒有
歷史上造成生靈塗炭的人, 往往是智商爆燈, 唔通你以為希特拉是低能的?

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-20 12:04 PM 發表

咪係, 毛澤東殺幾千萬中華人民共和國人 都只係靠把口吹就成事
老毛殺左你老豆老母? 如果冇, 關你叉事?
反正由老毛建立既新中國, 現在超過9成中國人滿意中共的表現, 你吹咩?

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-20 12:04 發表

咪係, 毛澤東殺幾千萬中華人民共和國人 都只係靠把口吹就成事
孩子,想為你母親報仇就變成殺父了

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-20 12:17 PM 發表

咁南京大屠殺都唔關中華人民共和國人 啦!

皇軍冇殺過一個中華人民共和國人架!

其實同你一樣,我都好滿意毛澤東消滅中華人民共和國人架! ...
算吧啦你, 在此帖之前, 我從來冇在香討覆過你既講既野, 因為我唔中意陪人玩泥漿摔角.....
閣下之前亦從未回過我......本來互不理采就最好, 你搭我訕做乜?.....之後就會拉黑你, 你亦不必再回我, 你up乜9我都睇唔到

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-20 01:45 PM 發表

我最中意講事實
你講事實?
咪笑死人啦
次次都自相矛盾俾我x

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-20 01:45 PM 發表

我最中意講事實
很明顯這裏的版主並不認同。你睇你睇第幾個帳號?

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-20 12:04 PM 發表

你憎中共都係錢作怪,都係冇錢冇權貪發窮惡嘅糞青吧,
大妓院話死咗九千萬人,好心你用吓腦,二次大戰都係死咗六千幾萬,蘇聯死咗最多人都係二千幾萬,
文革係一場政變,都係用槍,冇用重武器有可能死到咁多人?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]