• 瀏覽: 7,591
  • 回覆: 73
疫情嚴峻,人人出街戴上口罩,不過依然有人罔顧衞生。近日網上流傳一段片段,一名輕鐵女乘客無視「播毒」風險,在車廂內倚着車門

其實呢個港女又點夠班犯民曱甴咁撚缺德?
明明叫班冚家剷唔好出來示威同初選! 偏偏就仆街咁仆出來!
睇下美國6月初每日確診跌到2萬點知一有示威就升到近來嘅6~7萬!
你重聽唔聽到班仆街犯民出來認屎認屁講初選點樣成功? 因為班仆街怕一插撚牠們播毒!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200720/bkn-20200720070012719-0720_00822_001.html

熱賣及精選
呢d樣, 冇食野都想dup 7 佢

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-7-20 10:28 AM 發表

呢d樣, 冇食野都想dup 7 佢

還喺食嘢?

回覆 引用 TOP

又想將一個聚無限放大來轉移犯民曱甴班冚家剷嘅衰嘢
引用:
原帖由 tom012345 於 2020-7-20 10:29 AM 發表

11395527 11395528

到時罰5千唔慌唔滋味

我們一路奮鬥
不是為了改變世界
而是為了不讓世界改變我們

回覆 引用 TOP

政棍唔好叫人上街遊行搞事......

附件

004.png(891.05 KB)

2020-7-20 10:31 AM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tom012345 於 2020-7-20 10:29 AM 發表

你睇埋和你X 果鐵3角3傻先啦

回覆 引用 TOP

中國人都係鍾意係車廂食嘢,無問題阿

最乞人憎係除罩 ,希望佢冇親人。

回覆 引用 TOP

引用:

即係你想講你同佢都係不之所謂,對嗎?

某日有幾首外太空船到了地球, 分別寫了報句:
1號 太空船降落在沙漠地區, 就報告地球全是沙漠....冇山冇水冇人......
2號 太空船降落在海洋地區, 就報告地球全是水....冇山冇沙冇人冇空氣......

做人如此片面, 只睇自己想睇的野......眼光只會更短小

回覆 引用 TOP

港女真係馳名國際

回覆 引用 TOP

好L醜樣

回覆 引用 TOP

引用:

已j

回覆 引用 TOP

黃屍格衰

回覆 引用 TOP

主題標籤 #口罩
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]