• 瀏覽: 8,429
  • 回覆: 73
+7
疫情嚴峻,人人出街戴上口罩,不過依然有人罔顧衞生。近日網上流傳一段片段,一名輕鐵女乘客無視「播毒」風險,在車廂內倚着車門

其實呢個港女又點夠班犯民曱甴咁撚缺德?
明明叫班冚家剷唔好出來示威同初選! 偏偏就仆街咁仆出來!
睇下美國6月初每日確診跌到2萬點知一有示威就升到近來嘅6~7萬!
你重聽唔聽到班仆街犯民出來認屎認屁講初選點樣成功? 因為班仆街怕一插撚牠們播毒!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200720/bkn-20200720070012719-0720_00822_001.html

呢d樣, 冇食野都想dup 7 佢

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-7-20 10:28 AM 發表
呢d樣, 冇食野都想dup 7 佢

還喺食嘢?

又想將一個聚無限放大來轉移犯民曱甴班冚家剷嘅衰嘢
引用:
原帖由 tom012345 於 2020-7-20 10:29 AM 發表

11395527 11395528

到時罰5千唔慌唔滋味

政棍唔好叫人上街遊行搞事......

附件

004.png(891.05 KB)

引用:
原帖由 tom012345 於 2020-7-20 10:29 AM 發表

你睇埋和你X 果鐵3角3傻先啦

最乞人憎係除罩 ,希望佢冇親人。

引用:

即係你想講你同佢都係不之所謂,對嗎?

港女真係馳名國際

引用:

已j

黃屍格衰

主題標籤 #口罩
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]