• 瀏覽: 3,387
  • 回覆: 70
引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-7-20 11:18 AM 發表

犯民本土同你甘諗咩?! 一講內地就私隱問題
起碼提出等大家思考下,而家咁爆發, 要做多d野先得...

點會冇源頭?跟查之前曾喺當區家居隔離後確診者未知囉,況且早前叫嗰啲家居隔離者自律啲官都戇尻嘅!嗰時通街都係手帶人自由行🤢

點解近日突然間大爆發
睇下近期有乜野大型活動搞到D人周圍走

黃人 真係要落地獄

今鋪真係大爆發將至

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-7-20 11:20 AM 發表

起碼提出等大家思考下,而家咁爆發, 要做多d野先得...
揾內地公司檢測單野已經俾佢地插到暈

齊心協力,全民抗疫

引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-7-20 11:49 AM 發表

揾內地公司檢測單野已經俾佢地插到暈
而家接受左了,其實黃人而家已經無咩反抗力...

所以政府可以做多一點...

累計姐 依家加埋先得700左右 當然可能會突破
好心就用個新數字黎表達現時情況 治好左的又唔減

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 songsong17 於 2020-7-20 10:11 AM 發表
其實要搵下源頭原因,唔係都唔知今次好左, 下次點防...
自己搵唔到, 搵中央幫手,分析下有咩傳播鏈...
內地度度都有cam, 連你去過邊都可以搵返出黎
班傻仔怕比人捉到參與暴動, 邉會比香港裝多D cam

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-7-20 08:45 AM 發表
咪71出黎攪事, 又驚拉咪不明源頭lor
60萬曱甴去初選投票,疫情好快會爆第四波

引用:
原帖由 hk_mask 於 2020-7-20 10:49 AM 發表
71黑暴大量口水口號肢體衝突接觸,係最合病毒傳播。再加戴妖聚眾搞啲小圈子投票,再加大傳染範圍令病情再惡化!黃C黑暴港獨L黑媒唔好再諗住賴人推庒啦!😷😷😷 ...
ching講中哂

但東方到而家都唔肯報7.1非法示威、非法初選、尋日曱甴非法示威呢3樣,就係令全港疫症大爆發嘅真正原因,就係嗰啲所謂源頭不明嘅真正源頭

就快像大陸封城,所有小區不准出入,有人放食物、日用品在你門口!違反就燒焊死你度門!

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-7-20 11:53 AM 發表

而家接受左了,其實黃人而家已經無咩反抗力...

所以政府可以做多一點...
佢可以做 但俾人吊 甘做乜要幫香港。反正內地現在嚴控進入 睇住香港人自己搞自己 示範俾十四億睇 香港有本土犯民可以有幾差

引用:
原帖由 阻住地球轉 於 2020-7-20 11:53 AM 發表

內地度度都有cam, 連你去過邊都可以搵返出黎
班傻仔怕比人捉到參與暴動, 邉會比香港裝多D cam
其實大陸有人力物力分析基因傳去組織返d播鏈, 或多或少搵到邊到傳入,傳播途徑...

以為係東南亞傳入, 點知原來係歐洲食品巴西食品, 咁就限聚停市都無用啦...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]