• 瀏覽: 671
  • 回覆: 11
+6
無人偵察機?推特有個航空觀察帳號「東京雷達」(Tokyo Radar)在昨天(7月15日)發文指出,有個標號AE64C6的美國飛行物, 飛經台灣西部海域後直接衝入中國領空,後續還直接貫穿中國浙江地區,讓網友議論紛紛。根據「東京雷達」 指出,這個美國所屬、標號AE64C6的飛行物體,7月15日下午先是掠過菲律賓西部海域上空,穿過台灣海峽後「筆直的進入中國領空」,下午2點14分時從福建省進入後,一路往浙江省北方而去,然而飛行物體的飛行高度近5萬英呎(約1萬5240公尺),飛行速度達1000節(約每小時1852公里),懷疑是美軍的高空偵查機或無人機。

美帝筆直的進入
赤共為甚麽不射?

新聞來源連結:
https://news.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/3231011

附件

Screenshot_20200720_074007.jpg(108.25 KB)

吔咩嗲~
儉摩池~
Ooosh!

引用:
原帖由 甴曱死到絕 於 2020-7-20 11:34 AM 發表

懷疑?
學老美亂柒咁射好唔好?

https://kknews.cc/zh-hk/history/68pzonm.amp

赤共邊會咁無人性架

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-7-20 12:06 PM 發表

淫生,做咩貼錯區?
你今次連吔咩嗲都唔敢嗌

引用:
原帖由 甴曱死到絕 於 2020-7-20 12:19 PM 發表

睇得電視多,壞左腦呀?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-7-20 12:23 PM 發表

乜你睇到呢d會嗌吔咩嗲你唔係嘛張文慈同阿叻喎!
美帝打開口牌目前犯赤共仲1舊雲

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-7-20 12:34 PM 發表

一舊雲係台灣人先啱,而家台經濟衰落,仲要不斷要花巨資俾老美維隱費,俾美國腐敗文化吸到連中國人的靈魂都冇埋
赤共咪1樣
俄佬咪1樣
北韓咪1樣

你不如估吓美帝係咩新架生仲好啦

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-7-20 12:49 PM 發表

傳佢真實數字是4千幾萬人染疫及幾十萬人死,老美咪仲柒
美帝B-21 supercruise
你就喺度扯開話題

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-7-20 01:07 PM 發表

B21呢隻b2a廉價版呀

中國有轟20,殲轟20,更有超神秘的轟21等緊佢
有擺喺地有乜用?
有如來神掌添嘛~
你啲量子雷達
中微子重力波雷達呢?

引用:
原帖由 rigby 於 2020-7-20 01:50 PM 發表

B-21 預計2021年12月首飛,
併且最大速度只有次音速,
萬一實驗失敗,
等於將美國的最新技術送禮給黃俄共匪。

估計應該是F-22,
巡航速度2,229.5公里/小時(1.82馬赫)

...
或者係更神秘嘅新武器
呢個時候嚇9赤共

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-7-20 04:59 PM 發表

佢呢個網講d唔講d揾笨柒,明明隻嘢係美國無人機唔知咩嘢Q4, 一嘢又咪俾大陸一炮打落黎

黑咩科技?俾炮火轟到到佢變炭黑就真
你成日睇果啲youtube J台

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-7-21 10:05 AM 發表

唔睇又邊可發現你上次深圳流落街頭農民扮係武漢的美國肺炎死者呢
你邊隻眼見到係農民
打包抬走嘅就大把

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]