• 瀏覽: 673
  • 回覆: 39
+6
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-7-20 04:34 PM 發表
台網,可以不理
佢呢個網講d唔講d揾笨柒,明明隻嘢係美國無人機唔知咩嘢Q4, 一嘢又咪俾大陸一炮打落黎

黑咩科技?俾炮火轟到到佢變炭黑就真

另外,美國乜q黑科技定乞科技都冇用,大陸而家制裁佢武器生產商就杏加橙喎

https://youtu.be/NZL6UtVszM4

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-7-20 04:59 PM 發表

佢呢個網講d唔講d揾笨柒,明明隻嘢係美國無人機唔知咩嘢Q4, 一嘢又咪俾大陸一炮打落黎

黑咩科技?俾炮火轟到到佢變炭黑就真
你成日睇果啲youtube J台

引用:
原帖由 .文敬鑾. 於 2020-7-21 09:06 AM 發表

唔睇又邊可發現你上次深圳流落街頭農民扮係武漢的美國肺炎死者呢

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-7-20 05:03 PM 發表
斬首用的東西 出廠左幾年喇~黑海神
所以out啦

論無人機,中國才是大國!攻擊20都隨時ko佢,更何況,中國有量子雷達及激光炮,死梗啦!

美國派這些東西來,就當野味打

引用:
原帖由 .文敬鑾. 於 2020-7-21 09:06 AM 發表

唔通睇貴報據,疑,傳咩

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-7-21 10:05 AM 發表

唔睇又邊可發現你上次深圳流落街頭農民扮係武漢的美國肺炎死者呢
你邊隻眼見到係農民
打包抬走嘅就大把

引用:
原帖由 .文敬鑾. 於 2020-7-20 08:12 AM 發表
無人偵察機?推特有個航空觀察帳號「東京雷達」(Tokyo Radar)在昨天(7月15日)發文指出,有個標號AE64C6的美國飛行物, 飛經台灣西部海域後直接衝入中國領空,後續還直接貫穿中國浙江地區,讓網友議論紛紛。根據「東京雷達」 指出,這個美國所屬、標號AE64C6的飛行物體,7月15日下午先是掠過菲律賓西部海域上空,穿過台灣海峽後「筆直的進入中國領空」,下午2點14分時從福建省進入後,一路往 ...
😂故事時間...

中國國防部說:娘子,快出來看飛碟(UFO)啊。
日本說:這個是美國戰機...
中國:......
美國:......

(完)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]