• 瀏覽: 3,011
  • 回覆: 54
+2
鍾國斌指初選只容許某些人出閘不公平

謝偉俊令我僧恨赤共
謝偉俊有冇違國安法?

新聞來源連結:
https://hk.appledaily.com/local/20200719/GZJ4CJEKPNWX5AHOJTGFNS5UI4/

長毛廢老一名,你out

老友入咗去坐
佢陪坐嘛!

引用:
原帖由 甴曱死到絕 於 2020-7-19 10:59 PM 發表

你夠令我討厭人講大話同尻吹啦!你有無犯國安法
尼條分身
快㗎啦

引用:
原帖由 .文敬鑾. 於 2020-7-19 08:40 PM 發表
鍾國斌指初選只容許某些人出閘不公平

https://hk.appledaily.com/resizer/1mN6mCy5vQ8VQTpsntG2y84U-z4=/640x360/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/T7R6WDOBGG53QVLSZW73IFVJQE. ...
.文敬鑾.已經犯左國安法

引用:
原帖由 甴曱死到絕 於 2020-7-19 11:16 PM 發表

汪汪要去SPCA
好似你名。
曱甴入曱甴屋已經可以
SPCA?侮辱左動物

引用:
原帖由 .文敬鑾. 於 2020-7-19 08:40 PM 發表
謝偉俊令我僧恨赤共
謝偉俊有冇違國安法?
要「通過各種非法方式引發香港特別行政區居民對中央人民政府或者香港特別行政區政府的憎恨並可能造成嚴重後果」先係違國安法,懵炳

引用:
原帖由 甴曱死到絕 於 2020-7-19 11:19 PM 發表

甴曱入甴曱屋?

唔會

賤種甴曱死全家
死完老豆死阿媽
新曱甴藥就係咁
一鑊熟!

長毛你系咪14呀??

大少奶睇下你系邊個契仔先呀下~

是否犯法的確係由阿爺決定啊... 原本香港自己立23條就可以由香港人決定如何才犯法, 可惜... 被犯民賤狗港奸拖拖拉拉23年都未能為23條立法, 迫使阿爺直接為香港立國安法... 搞到咁, 真係要多謝犯民賤狗港奸為香港人爭取回來啊...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]