• 瀏覽: 3,739
  • 回覆: 67
雖然武漢肺炎確診人數將超越沙士水平,但現今醫學倡明,武漢肺炎死亡人數不能超越沙士水平

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 bigmac5000 於 2020-7-18 06:40 PM 發表

一早就知係71累事,曱甴有組織地散播病毒
曱甴帶美國肺炎,七一故意播毒

回覆 引用 TOP

邊個唔知你老母係女人啊?好多店舖都冇收八達通架。去淨係收現金嗰啲鋪頭,係咪食完嘢唔使畀錢呀?個袋有好多散紙吖?從中見到呢條粉腸,都唔係食人間煙火,對草根嚟講真係堅離地!講埋啲嘢都九唔搭八。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 x747x 於 2020-7-18 18:20 發表

坐巴士又危險,坐的士又要現金交易,莫非要坐違法 Uber,務求安全過的士?

好心的士業界同街市快啲支援電子錢包啦!
我都想啊!藉此機會政府可以將更加多人,納入稅網。

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-7-18 18:24 發表

黃屍最愛淘寶貨

淘寶,天貓,閑魚都唔知幾好用啊!好過去 ebay 同 yahoo 嗰度買嘢好好多,嗰邊運費又貴,時間又長。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kenchan42015 於 2020-7-18 06:25 PM 發表

食屎啦,袁畜牲,從來唔敢指責黃狗示威投票播毒!!
驚畀曱甴私了吖嘛!

回覆 引用 TOP

土瓜灣好多仆街,老野。唔帶囗罩,或扮帶囗罩。真想教訓他們。

回覆 引用 TOP

疫症時候,D人仲要出嚟排長龍投票,拉票造勢大會,遊行示威,結果將會同美國一樣。

https://youtu.be/xFQVuszAOPA

回覆 引用 TOP

人一黃腦死亡

回覆 引用 TOP

袁狗應該有病,日日30幾度,仲著件皮褸週圍去

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 A1000 於 19/7/2020 08:43 發表

我都想啊!藉此機會政府可以將更加多人,納入稅網。
電子錢包唔會直接納入稅網。

老公個個月經 QR Code 畀錢老婆,或者問借錢經 QR Code 過,唔通都會納埋稅?邊個咁得閒分析幾十蚊嘅入賬?

況且都會仲有大部份人用現金。

除非係商業帳戶,駁住收銀機就唔同。

回覆 引用 TOP

好多體力勞動既工人, 都冇用口罩啦, 又吾見佢地集體中招?

你個人體質差, 又煙又酒又老, 我係病毒都搵你先啦

鏡花水月

回覆 引用 TOP

一除口罩就高危,咁唔駛食啦

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來

回覆 引用 TOP

衹要個系統查到入數紀錄,就知道每個行業,每個月之平均收入。如果用現金,現兜兜冇戇狗,就好惡查。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 男E 於 2020-7-18 06:03 PM 發表

自71, 黑衣暴徒四周圍示威, 疫情就擴散嚴重左.
...
曱甴令到香港疫情大爆發

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]