• 瀏覽: 12,910
  • 回覆: 200
引用:
原帖由 starr 於 2020-7-17 12:29 AM 發表

去年11月11日馬鞍山一名男子遭人淋易燃液後點火焚身,在場一對夫婦被指旁觀喧嘩,早前否認在公眾地方內擾亂秩序行為罪受審。控辯雙方今(16日)作結案陳辭,控方稱兩被告有意圖導致現場群眾情緒高漲,形容當時香港政治情況惡劣,「係最黑暗嘅時間」。裁判官隨即打斷陳辭,說在庭上「唔方便咁講」。案件押後至8月17日裁決。

控方外聘大律師黎安妮反駁,稱事主在港鐵站被人打至血流披面,當他追截至案發的天橋,「無 ...
咁點解成日聽到d官讚人品格良好

熱賣及精選
假髮人放生,「係最黑暗嘅時間」,遭官阻止說下去!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2020-7-17 01:46 AM 發表

身在台灣,喺咩保護傘度打工。
香港政府應該制裁台偽,每年慳幾百億

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chokman3 於 2020-7-17 08:10 AM 發表

因為法院一直被反中亂港控制,完全兩套標準

回覆 引用 TOP

一早話官識做

回覆 引用 TOP

一講東區班黃畜就知咩料。。

回覆 引用 TOP

整頓假發黨,
刻不容緩!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chokman3 於 2020-7-17 08:10 AM 發表

因為曱甴同假髮係同聲同氣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 starr 於 2020-7-17 12:29 AM 發表

去年11月11日馬鞍山一名男子遭人淋易燃液後點火焚身,在場一對夫婦被指旁觀喧嘩,早前否認在公眾地方內擾亂秩序行為罪受審。控辯雙方今(16日)作結案陳辭,控方稱兩被告有意圖導致現場群眾情緒高漲,形容當時香港政治情況惡劣,「係最黑暗嘅時間」。裁判官隨即打斷陳辭,說在庭上「唔方便咁講」。案件押後至8月17日裁決。

控方外聘大律師黎安妮反駁,稱事主在港鐵站被人打至血流披面,當他追截至案發的天橋,「無 ...
仆佢個臭街!!
法庭都唔適宜判斷道德,咁邊度適宜呀!?痴撚線!咁殺人放火強姦非禮⋯唔撚駛法庭判啦!!!發神經!!!!!

從前習慣一人,喜歡看天色藍藍風在滲,愛與疾風競賽,笑著去孤獨行...

回覆 引用 TOP

美國以制裁名單凍結資產手段
經常威脅外國官員法官
簡單講
就係曲線干預別國行政司法獨立
最佳例子盧偉聰
香港法官有五眼資產唔奇

回覆 引用 TOP

引用:

官官官官官官官官官連 辯護都做埋……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天邊海角 於 2020-7-17 01:28 AM 發表

林希維 記住佢
可以加入水官群組

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-7-17 12:45 AM 發表

食花生都拉
浪費社會資源
有喧嘩就唔係食花生

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來

回覆 引用 TOP

黑暴持續一年多, 香港人的心大部份已黑透, 良心泯滅!

回覆 引用 TOP

屌你老x!咁多單私了事件有晒片架
全世界都睇到曱甴係極度凶殘啦叫馬蹄路上庭作供就得啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]