• 瀏覽: 15,780
  • 回覆: 200
+4
黃屍曱甴無惡不作,殺人放火,起底欺凌,破壞堵路....壞事做盡......
支持警察國安,打殘曱甴,一個不留...

引用:
原帖由 羅尼激光劍 於 2020-7-17 12:48 AM 發表
其實我一直想問咁放火嘅人呢?
(可能我唔係成日追新聞 )
好大機會潛逃去了台灣騙子島... 會攜帶易燃物品去搞事搞破壞的人渣暴徒, 應該是區份級的搞手負責人, 這類級別的人渣暴徒走佬著草是最多的...

引用:
原帖由 starr 於 2020-7-17 12:30 AM 發表
http://bbs.creaders.net/politics/bbsviewer.php?trd_id=1489995&language=big5

常說,有圖有片有真相,但可有想過,拍到犯罪過程的視頻,呈到法庭,會成為疑犯脫罪的王牌?真人真事,以下就是壹例……
  去年11月,無業漢林耀庭在銅鑼灣崇光百貨門外向壹名警署警長擲磚襲擊,警長閃身避過,沒被磚頭擊中 ...
林希維 記住佢

睇有關港奸法狗判狗的態度, 這對夫婦應該不會被重判, 甚至會被放生無罪釋放... 不過, 牠們的樣貌及姓名已被公開了, 香港市民要好好招呼牠們, 不要讓牠們有好日子過才是...

呢類人逃得過今次,日後點樣自然有得佢受

引用:
原帖由 starr 於 2020-7-17 00:29 發表
去年11月11日馬鞍山一名男子遭人淋易燃液後點火焚身,在場一對夫婦被指旁觀喧嘩,早前否認在公眾地方內擾亂秩序行為罪受審。控辯雙方今(16日)作結案陳辭,控方稱兩被告有意圖導致現場群眾情緒高漲,形容當時香港政治情況惡劣,「係最黑暗嘅時間」。裁判官隨即打斷陳辭,說在庭上「唔方便咁講」。案件押後至8月17日裁決。

控方外聘大律師黎安妮反駁,稱事主在港鐵站被人打至血流披面,當他追截至案發的天橋,「無 ...
陳海雲(33歲)及鄺耀文(39歲)同報稱文員呢兩件仆街死全家拉

暴劫梨花,一班圍觀的曱甴都是幫兇,必有報應

不同政治立場就燒人,太過份

根本啲暴徒講法就係最無恥

一班人去打刧殺人,負責揸車逃走個人話我揸車邊有犯法?你班黑警做乜拉我?

班人跟本就係一夥,同一意圖,前面擋住啲警察同受害者,制造混亂掩護後面班暴徒散水,情況同打刧揸車個有咩分別?

一班應滅絕嘅黃絲賤人,準備全部落五無間地獄歷時五千劫,永遠不能出來

引用:
原帖由 羅尼激光劍 於 2020-7-17 12:48 AM 發表
其實我一直想問咁放火嘅人呢?
(可能我唔係成日追新聞 )
身在台灣,喺咩保護傘度打工。

林希維判,冇一單重,估計冇罪!
睇返屈小姐文章就知乜嘢事!佢哋黃官包括林希維緊係想司法毒竦!要點判都得!正仆街冚家鏟!

引用:
原帖由 羅尼激光劍 於 2020-7-17 12:55 AM 發表

點會有咁多人旁觀而無人幫手,又無人捉人
又唔係拍「特技人」

起碼有記者拍到現場丫,記者係咪見死不救?
只要有良知既人, 見到有人要幫手都一定救, 但當時環境, 以今時今日班仆街冷血情度真係除左美肺警察既抗暴能力之外, 真係只可說無能為力

殺君馬者道旁兒
燒人者罪大惡極
旁邊吶喊助威的人罪加一等

天惘恢恢
這些泯滅人性的東西
逃得過初一,逃不過十五

個狗官又準備放人啦,同謀都無事既話,無野講

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]