• 瀏覽: 48,996
  • 回覆: 449
  • 追帖: 2
+15
o岩啦!英航母行到南海就即時可以維修,維修費平過英國自家。

順便upgrade埋北斗+5G系統。

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2020-7-16 07:42 PM 發表
中美南海衝突機會升溫,美國否認中國南海主權之際,英國亦加入南海逐鹿。英國海軍計劃派出「伊利沙伯女王號」航空母艦前往東亞海域,與美國及日本舉行聯合軍演。伊利沙伯女王號航母此行,明顯帶有英國嘗試制衡中國意

...
中國係自己門口打係無輸既可能,連老美都做唔倒

大陰蒂國係全世界最陰險嘅國家,隻航母可能戴滿美肺既士兵,來亞洲播菌

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2020-7-16 07:42 PM 發表
中美南海衝突機會升溫,美國否認中國南海主權之際,英國亦加入南海逐鹿。英國海軍計劃派出「伊利沙伯女王號」航空母艦前往東亞海域,與美國及日本舉行聯合軍演。伊利沙伯女王號航母此行,明顯帶有英國嘗試制衡中國意

...
叫你英母試下打下囉

引用:
原帖由 快活下半場 於 16-7-2020 20:37 發表
美國冇咗佩洛西個老西
中美關係好好多
根本就唔配做西,而且映衰左個西!

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2020-7-16 07:54 PM 發表

國軍演習以神風突攻隊,已嚇得匪軍不敢登陸
哇哈哈哈哈!  "賤黃" 又係度講撚緊月球歷史

引用:

...
on99

唉!日落帝國算吧啦。

東風21D
美航母照殺,何況英國爛船

引用:
原帖由 foxhode 於 2020-7-16 08:28 PM 發表

好似今日又死咗二件國軍
直升機上升後墜毀,可能又係買咗老美過期貨

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2020-7-16 08:22 PM 發表
其實南海主權只係鬥快爭地盤,大陸爭得太貪,宜家出事又要打餐死。
乜你唔知老解未劃九段線前,國民黨已經劃咗條11段線。

引用:

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2695000/2697837/20200716_hmsqe_v1_1024.png

...
唔識就唔好出嚟比人笑啦傻仔

引用:

...
睇得出中國滲透工作做得好出色
出到先進過中國嘅航母都可以踩
真係犀利

撩人者賤,相信中國早已做好兩軍相接的推演,今天中國不會打無把握之仗。既然要爭長短,就預咗要鬥一鬥本事。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]