• 瀏覽: 47,206
  • 回覆: 449
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 ax7ax 於 2020-7-16 07:59 PM 發表

講咩精唔精神 即係無打過lo
講唔掂攞精神做理據真慘
果堆黃蟲曱甴就係有精神病...所以先會一味用精神勝利法嚟催眠自己....
我地啲正常人包容一下佢地啦...佢地有呢種病已經係好悲哀架啦....!

回覆 引用 TOP

可能英國仍然以為自己是百餘年前縱橫七海、處處搶掠的英國。

回覆 引用 TOP

死鬼佬咁多年無變,成日蝦蝦霸霸。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2020-7-16 07:42 PM 發表

中美南海衝突機會升溫,美國否認中國南海主權之際,英國亦加入南海逐鹿。英國海軍計劃派出「伊利沙伯女王號」航空母艦前往東亞海域,與美國及日本舉行聯合軍演。伊利沙伯女王號航母此行,明顯帶有英國嘗試制衡中國意

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2695000/2697837/20200716_hmsqe_v1_1024.png

...
匪軍連國軍都打唔贏,肯定唔夠英軍精銳打

臉皮厚成咁,畀人打到走佬去呆灣,仲好意思提

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2020-7-16 07:57 PM 發表

匪軍幾十年都不敢登陸,精神上已不戰而敗
蛙島幾十年都唔敢獨立,精神上已經是中國的一個特區。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿伯咸濕不祕密 於 2020-7-16 08:34 PM 發表

大佬咪講啦……我笑到依家呀……中國台灣兵……一演習必定死幾件、解放軍見到都驚呀!果個菜婆著軍服、醜到嘔、抵佢俾隔拿抵佬寸! ...
台版神風特攻隊玩和你攬抄
有邊個唔驚

回覆 引用 TOP

鑿沉架船喺南海,露出小小喺海平線上,然後宣示該處為英國屬土。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2020-7-16 07:42 PM 發表

中美南海衝突機會升溫,美國否認中國南海主權之際,英國亦加入南海逐鹿。英國海軍計劃派出「伊利沙伯女王號」航空母艦前往東亞海域,與美國及日本舉行聯合軍演。伊利沙伯女王號航母此行,明顯帶有英國嘗試制衡中國意

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2695000/2697837/20200716_hmsqe_v1_1024.png

...
死曱甴洋奴仍沉醉係清朝時代!美帝英狗夠膽向中國宣戰至講啦,連北韓伊朗都唔敢打,食💩啦!DLLM。

回覆 引用 TOP

諗住著數齊齊搵

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2020-7-16 07:54 PM 發表

國軍演習以神風突攻隊,已嚇得匪軍不敢登陸
今年國光演習死咗幾件,真係幾驚嚇國際

回覆 引用 TOP

引用:

...
唔知你算唔算犯國安法呢??

回覆 引用 TOP

引用:

...
白痴 "賤黃" on9認為一隻爛船不用理會天時地利人和就可以打贏,咁巴屎閉就唔駛當年中英談判時首相係樓梯度仆街啦!

回覆 引用 TOP

就算再多廿首航母黎南海又點,都改變唔到南海係屬於中國嘅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 白雲2014 於 2020-7-16 07:58 PM 發表

準備沈船 ! 英國連唯一中國制的龍門吊已出售給了印度 根本冇想過大修問題🤪

鐵達尼號再現
唔怕,係南海出事沉左有中國 打撈公司, 向南海幫你維修埋都冇問題🥳🥳🥳🥳

回覆 引用 TOP

引用:

...
🐖你有無睇內容架!英媒講英軍派一首所謂最先進水無艦,隨時全軍覆沒呀!

國家富足則知禮節,人得溫飽則知榮辱。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]