• 瀏覽: 47,208
  • 回覆: 449
  • 追帖: 2
英狗根本已成下等人
冇嘢勁
😭

引用:
原帖由 dhammika 於 2020-7-16 19:51 發表

英國航母漏水架!解放軍緊係驚啦!
可能比較驚英美兩國班病9
佢哋真係唔係一般嘅毒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 starr 於 2020-7-16 08:28 PM 發表

著起龍袍都唔似太子
似師奶菜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2020-7-16 07:42 PM 發表

中美南海衝突機會升溫,美國否認中國南海主權之際,英國亦加入南海逐鹿。英國海軍計劃派出「伊利沙伯女王號」航空母艦前往東亞海域,與美國及日本舉行聯合軍演。伊利沙伯女王號航母此行,明顯帶有英國嘗試制衡中國意

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2695000/2697837/20200716_hmsqe_v1_1024.png

...
唔比上灣仔岸全軍谷精而歿

回覆 引用 TOP

英國佬仲響度懷緬過去...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 foxhode 於 2020-7-16 08:28 PM 發表

好似今日又死咗二件國軍
大佬咪講啦……我笑到依家呀……中國台灣兵……一演習必定死幾件、解放軍見到都驚呀!果個菜婆著軍服、醜到嘔、抵佢俾隔拿抵佬寸!

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2020-7-16 07:42 PM 發表

中美南海衝突機會升溫,美國否認中國南海主權之際,英國亦加入南海逐鹿。英國海軍計劃派出「伊利沙伯女王號」航空母艦前往東亞海域,與美國及日本舉行聯合軍演。伊利沙伯女王號航母此行,明顯帶有英國嘗試制衡中國意

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2695000/2697837/20200716_hmsqe_v1_1024.png

...
英國最先進,不等如最先進

古董  出巡

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紫色字宙 於 2020-7-16 07:54 PM 發表

試射10支東風先啦。睇下打沉到幾多野。
打得沉,你就無事,,,打吾沉你分分鍾觸犯國安法

回覆 引用 TOP

引用:

...
英國艦母連艦上飛機數都要揾人借,仲好意思出嚟襯

呆灣加英犬,一個又死兩件掦名天下,一個爛膠航母未到達先腳震,點打?

回覆 引用 TOP

美國冇咗佩洛西個老西
中美關係好好多

一百年前與一百年後仍然要制衡中國?
看來西方人自遠古已把東方當成了假想敵,中國被動地成為了競爭者。
有其競爭之心,怪不得一百年前的中國會落敗。
中國人本性不愛爭鬥,愛與自然融合。
根本就沒想到西方人是這副品性與德育。

民主必然高壓,高壓自然暴力。
這個世界你中有我,我中有你。
黎到之後入水,大火災又或鍋爐停低死火我就笑啦,隻艦仲要係冇機嘅,黎攪棟篤笑嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 白雲2014 於 2020-7-16 07:58 PM 發表

準備沈船 ! 英國連唯一中國制的龍門吊已出售給了印度 根本冇想過大修問題🤪

鐵達尼號再現
有破釜沉舟的決心
國內公知話齋
這樣的民族不可戰勝......喎!🤪

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]