• 瀏覽: 2,491
  • 回覆: 53
引用:
原帖由 深海強勁的大樹 於 2020-7-16 05:53 PM 發表

「前事不忘後事之師」,120年滄海桑田,圓明園被付諸一炬,淒冷依舊,但再耐嘅時間亦無法洗刷英國殖民者犯下嘅滔天罪行。忘記曆史等於背叛,英國表示要開放香港BNO申請入籍,妄圖幹涉中國內政只能話係打錯咗如意算盤,中國政府唔係清政府,香港亦絕唔係英國政府嘅殖民地,妄圖畀自己虛偽嘅移民披上華麗嘅標簽,只能係自取其辱,錯判形勢。

https://4.bp.blogspot.com/-GZr ...
中華人民共和國人 唔單止中意移民, 仲中意偷渡喎!

因爲共產黨嘅迫害, 就有幾百萬中華人民共和國人偷渡來香港喎!

英美要呼喚大量香港移民?如果英美30年前咁講可能呃到人,果時中國話要超英趕美係無人信。而家英國淪落到點樣大家有眼睇,而美國都今非昔比。中國反而如日中天。真正有良知的香港人會看清楚,不要讓自己生活的地方受到傷害,香港人現在要多D返國家看,看看眼前國家進步,便知你自己之前不斷反國家的所謂種種問題的真相...居然同你所講唔一樣。

回覆 引用 TOP

廢話少講, 熱烈歡迎黃屍曱甴早日躝出中國香港, 快躝吧, 五大屎眼契弟聯盟歡迎你哋.

附件

歡迎曱甴走快啲.jpg(172.83 KB)

2020-7-16 07:41 PM

瞓醒就一日,唔醒就一世。。。。。

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-16 19:02 發表

中華人民共和國人 唔單止中意移民, 仲中意偷渡喎!

因爲共產黨嘅迫害, 就有幾百萬中華人民共和國人偷渡來香港喎!
係唔係講緊果啲自認"低等古老民族"既人

藍知道黃在說謊
黃也知道自己是說謊
黃也知道藍知道他們在說謊
藍也知道黃知道藍知道他們說謊
但是黃依然在說謊

回覆 引用 TOP

濕尻黃屍自認低劣民族 無人逼你做走狗 自甘墮落淪為人血曼頭 何其弱智低能腦生癌

引用:
原帖由 L.T.E 於 2020-7-16 07:46 PM 發表

濕尻黃屍自認低劣民族 無人逼你做走狗 自甘墮落淪為人血曼頭 何其弱智低能腦生癌
大英欠缺扔、製造氣油彈C同腦殘生物?

天要下雨,娘要嫁人,由他去

回覆 引用 TOP

早D過去, 早D享受。 唔送

回覆 引用 TOP

邱吉爾撤走昔日在香港精良英軍,引發日軍在香港大屠殺

回覆 引用 TOP

坐等泛暴班杏加橙煮落鑊

回覆 引用 TOP

熱烈歡迎黃屍曱甴早日躝出中國香港, 快躝吧, 五大屎眼契弟聯盟歡迎你哋.

快D走,冇晒黃屍,黑醫護,黑黃教師自然不成氣候

遇到討厭亂吠衰狗,只需click一下佢個ID,然後又下角加入黑名單,即可落閘唔比佢入

回覆 引用 TOP

英美加澳齊搶港友

命格有高低,行運有順逆
紫微斗數白熊王

回覆 引用 TOP

時間可以做証, 等睇今年打後多D經濟數據, 中英雙方必然此長彼消, "小陰蒂國" 正步進民不聊生情況, 直至一個點, 受生活壓迫嘅人民就會出來掃求. 收留咗D黃屍暴徒就在地球那邊發揮領導作用喇.
金毛莊前兩年偷番嚟嘅政權唔會捱得耐.

莫聽穿林打葉聲, 何妨吟嘯且徐行, 竹杖芒鞋輕勝馬, 誰怕 ? 一簑烟雨任平生. 料峭春風吹酒醒, 微冷. 山頭斜照卻相迎, 回首向來蕭瑟處, 歸去, 也無風雨也無晴.

回覆 引用 TOP

腦殘唔走好低能 成日講都好無謂
唔走實在好閉翳 走左唔好再回頭

風火雷電,儒道佛
窮兇極惡,仁義心

我是雷 我是火 邪我本性 神是我
雷火邪神

合金鋼不堅 中子彈何難
群英攻科技 敢破世上關

老子人間無著處,一樽來作橫山主。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]