• 瀏覽: 22,230
  • 回覆: 188
  • 追帖: 1
+6
搞乜初選呀, 俾你哋害死
下星期繼續爆

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2020-7-16 05:09 PM 發表
本港今日新增 67宗新冠肺炎確診個案,當中 4宗為輸入個案,涉及印度、菲律賓、印尼來港人士。衞生署衞生防護中心傳染病

...
唔通為專家講既腦話而令佢變成事實而播毒,香港感染唔夠一百萬人唔會停!!

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2020-7-16 05:09 PM 發表
本港今日新增 67宗新冠肺炎確診個案,當中 4宗為輸入個案,涉及印度、菲律賓、印尼來港人士。衞生署衞生防護中心傳染病

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/st/c7d3325a7ed42cd8bceb261557b282e0/stheadline/inewsmedia/20200716/_2020071616353995443.jpg

...
仲有係71遊行完就大爆發,明顯曱甴播毒

調查確診的有沒非法聚眾丶選舉

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2020-7-16 05:16 PM 發表

好似大部分中招3-10日開始發病,計返時間岩岩好
對,中位數係5日發病,好準。
唔係馬後炮,好多ching係度講過初選後會爆。

初選放毒,泛暴正pk

引用:

...
多謝源頭國⋯⋯⋯

引用:

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/st/c7d3325a7ed42cd8bceb261557b282e0/stheadline/inewsmedia/20200716/_2020071616353995443.jpg

...
熱烈歡迎 印度 菲律賓 印尼

確診人士來港 每日爆升

越升越有 日日冇工開 日日鋪頭汁

日日都幾十單確診, 香港出現了第三波疫症大爆發, 香港市民要配合政府呼籲及安排齊心協力抗疫才是, 不可再自私自利不自律...

7月1班人害死人。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-7-16 05:09 PM 發表
敗喇敗嘞 
定D黎,peter仔你都未感染

藍屍廢老信政府,出街happy gathering

我睇怕而家最開心嘅肯定係泛狗同本土狗啦,香港大爆發真係你哋嘅功勞

引用:
原帖由 小天回看世界 於 2020-7-16 05:32 PM 發表

世衞已正名。
此人仍如此偏執。
醫德會如何?自己想吧。
不止醫德,連專業都談不上,有正名唔用用自創名。

—早都話要打散佢,搞乜 9 初選,班廢柴政府總係唔聽咪搞到今日咁囉!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]