• 瀏覽: 22,193
  • 回覆: 188
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 炎夏笨拙的天才 於 2020-7-16 08:09 PM 發表
點會35宗源頭不明,黑醫,黑護,語敵講,隱瞞?盲嘅都知係7月一號之後發生乜事。
係人都知!係班廢柴扮唔知,驚比人制裁,又或者被人要脅住?

引用:
原帖由 guerian 於 2020-7-16 06:58 PM 發表

咪就係,如果書展喺71前後舉行咗的話,
你估啲記者而家會唔會每日都問,啲確診者有無去過書展吖嗱?
仲唔日日窮追猛打?
但事實係香港啲記者,唔會為市民做好事,
唔會為市民追訪真相,
更加唔會追問係咪有確診者去過71遊行, ...
唔會再對港記有任何信任或期望啦,唔專業唔道德。

醫生群組都根據爆發時間分析晒, 基本上確定係 7.1曱甴惹出黎. 不過呢D 野, 猿曱甴同陳紹始呢D 黃醫黃官梗唔會講啦.

源頭不明多數系去叫雞唔敢講

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-7-16 08:45 PM 發表
源頭不明多數系去叫雞唔敢講
有天使仲駛叫雞?

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2020-7-16 08:54 PM 發表

有天使仲駛叫雞?
中招唔一定糸曱甴

源頭係柒一黃絲狗。點會不明。

引用:
原帖由 rapbit 於 2020-7-16 05:39 PM 發表
而家班人反而話因為7.21快到,所以政府一定會推高個數字。。。咩道理?反智
叫班黃人問下班黑醫護咪知係咪政府推高個數

國安300人一落來就大爆發~~

9月投票日之後疫症可能大爆發

人地日本一日新增四百幾宗案例 香港算係咩?不過大家都要小心

阿三咁多人返來,71又幾十萬人出街,上星期又有兩日排隊不距離1.5米,不守守聚集令,不爆才怪

引用:
原帖由 萍萍豬 於 2020-7-16 09:57 PM 發表
人地日本一日新增四百幾宗案例 香港算係咩?不過大家都要小心
都要睇下比例既,日本面積幾大?香港面積幾大?

d 人戴左口罩都中招, 即係口罩都冇用啦

其實有無問下7月1日去嗰邊,應該係呢兩日發作

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]