• 瀏覽: 30,253
  • 回覆: 280
+29
引用:
原帖由 1333333 於 16-7-2020 03:49 PM 發表
有網民及團體於今年7月1日在港島區發起遊行,下午約4時,警方在銅鑼灣高士威道近興發街進行拘捕行動,一名警員嘗試制服一名疑

?20200716145055

又捕捉住兩隻曱甴暴徙落網,好快就到紅傘女曱甴被捕消息出來
...
告唔告得入架!?🤔

嘩,正到呀……

引用:
原帖由 saxhorn 於 2020-7-16 03:53 PM 發表
紅遮女又話起晒底,但乜事都冇
放心啦,捉到嘅曱甴已經扣起手機,解鎖需時,條曱甴婆係哨兵,手機一定有好多有用資料,一定捉到嘅。

引用:
原帖由 koux 於 2020-7-16 05:22 PM 發表

有無正面相?

引用:
原帖由 1333333 於 2020-7-16 03:49 PM 發表
有網民及團體於今年7月1日在港島區發起遊行,下午約4時,警方在銅鑼灣高士威道近興發街進行拘捕行動,一名警員嘗試制服一名疑

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200716/photo/bkn-20200716142918549-0716_00822_001_01b.jpg?20200716145055

...
喜悅中帶點失望😂
因仲未見到紅傘女被拉😏

呢啲罪犯走唔甩嘅!

其實條紅遮女有冇出過獎金?

哦~原來今次捉嘅其中一個係當日防暴襟低嘅犯🤗

篤灰可減刑🤫

警察做得好!必須阻止奸邪妖獸暴行。

疑犯同搶犯果個都拉埋

引用:
原帖由 1333333 於 2020-7-16 03:49 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200716/photo/bkn-20200716142918549-0716_00822_001_01b.jpg?20200716145055

...
如果唔拉果位襲警女暴民,香港仲有法律嗎?

襲警紅傘女捉到未??

紅遮女應該著左草了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]