• 瀏覽: 18,981
  • 回覆: 180
  • 追帖: 1
+19
去年10月18日各區都有快閃遊行,一名18歲學生在牛頭角因不滿被人影「大頭照」而與人爭執,圍觀的一名六旬翁疑在勸交期間,

純屬意外...大家收唔收貨俾人影張相啫...
你咁靚仔

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200716/bkn-20200716145310790-0716_00822_001.html

香港人自己人打自己人,on9至極

點解香港會攪成咁...互相攻擊...壁壘分明...欠缺包容

打交都可以係意外???

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-7-16 03:01 PM 發表
條廢老應該唔係勸交咁簡單 , 肯定係串串貢撩個學生先會咁
照你咁講,黑衣曱甴真係抵俾警察打鑊金👏👍😂

有片為證,動粗搶手機係事實。
唔夠阿伯抽真係意外。

「你攞嚟畀我,我睇吓有無清晒」
哇!!呢只暴徒當正係執法者???

準備咗台詞未?抑鬱,老豆母生cancer, 品學兼優樂於助人🤭🤭🤭

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-7-16 03:01 PM 發表
點解甘肯定?!

六旬老翁應該叫佢賠返千零二千萬精神賠償先。好過攞生果金。

引用:
串串貢撩人真係唔啱
721黑曱甴被打係正確的
我支持你。

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-7-16 02:58 PM 發表
去年10月18日各區都有快閃遊行,一名18歲學生在牛頭角因不滿被人影「大頭照」而與人爭執,圍觀的一名六旬翁疑在勸交期間,

純屬意外...大家收唔收貨俾人影張相啫...
你咁靚仔

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 716145310790-0716_0 ...
圍觀勸交?
定係呀伯郁手先果單嘢?
個呀伯自己都燥底啦~

佢老母做企街生左佢條黃屎仔都係純屬意外

引用:
咁你仲唔去幫拖
手足黎喎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]