• 瀏覽: 17,062
  • 回覆: 180
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 LEE1989 於 16-7-2020 02:58 PM 發表

去年10月18日各區都有快閃遊行,一名18歲學生在牛頭角因不滿被人影「大頭照」而與人爭執,圍觀的一名六旬翁疑在勸交期間,

純屬意外...大家收唔收貨俾人影張相啫...
你咁靚仔

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 716145310790-0716_0 ...
比人影到真係意外!一般影唔到!😹

回覆 引用 TOP

黑衣人渣不用辜息

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dtw 於 2020-7-16 03:43 PM 發表

人哋勸交,你打人意外?
抵坐啦冚家剷
請看內文:

吳接受辯方盤問時稱,後來他到警署錄口供,他本以為事件好簡單,但警員非常盡責詳細抄寫事發經過,更表明想「睇吓(被告)屬唔屬於激進分子」。警員問他被告有否對他批㬹,又說「如果唔係批㬹又點會跌落地?」。吳稱他在「瘟瘟沌沌」下確認了警員的說話,簽署口供紙作實。
但他今日在庭上同意辯方所指,事件純屬意外,被告並無向他施襲也沒向他的批㬹,「如果佢批到我心口痛,我知架嘛,唔係佢撞我,係我自己跌低」。

又一單老妨
黑警真係黑L過墨汁
冇1單口供信得過

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-7-16 03:01 PM 發表

條廢老應該唔係勸交咁簡單 , 肯定係串串貢撩個學生先會咁
原來串串貢就可以打鳩人,甘你地就唔好個個月慶祝721國慶啦

回覆 引用 TOP

你老豆屌柒你老母,一定係意外咁生咗呢件「正一死廢青」。

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-7-16 03:57 PM 發表

意外地打交了!!!
無責任猜測 因為我冇睇過片

原本佢係打算單方面打人
結果估唔到伯伯居然不理會他們的正義之舉
係佢地打出正義之拳時反抗
更想不到佢地連口中的廢佬都壓制唔到
所以意外的變打交了

raiyu

回覆 引用 TOP

曱甴打曱甴😂😂😂😂😂😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 .文敬鑾. 於 2020-7-16 04:05 PM 發表

請看內文:

吳接受辯方盤問時稱,後來他到警署錄口供,他本以為事件好簡單,但警員非常盡責詳細抄寫事發經過,更表明想「睇吓(被告)屬唔屬於激進分子」。警員問他被告有否對他批㬹,又說「如果唔係批㬹又點會跌落地?」。吳稱他在「瘟瘟沌沌」下確認了警員的說話,簽署口供紙作實。
但他今日在庭上同意辯方所指,事件純屬意外,被告並無向他施襲也沒向他的批㬹,「如果佢批到我心口痛,我知架嘛,唔係佢撞我, ...
你又分身呀?

瘟瘟沌沌簽呀?
咁佢簽左口供紙唔告先啱呀?
你乜嘢邏輯呀?

人一黃,都唔知自己講乜
有冇去精神科覆診呀?

回覆 引用 TOP

總之
黃屍狗就係冚家剷啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-7-16 03:01 PM 發表

我就建議你攞你老豆老母兩件廢老比我地日日私了,因為你父母兩件廢老生你呢種下賤黃畜垃圾。一家垃圾,所以相信你自己都係日日打九你父母兩件廢老,係嘛?垃圾打廢老,好得意呀

冇打死個老翁,係意外

回覆 引用 TOP

狗官會守尾門

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-7-16 03:24 PM 發表

點解甘肯定?!
831都肯定啦!有咩唔可以肯定
佢地話肯定就肯定

回覆 引用 TOP

老翁,謝謝你勇敢的勸交
太多人尤其係年青人充滿暴力,但老翁你自己也要注意自身安全,老人家跌親可大可小
奉勸各年青人唔好成日係又影唔係又影,為咗做網絡紅人而招禍

回覆 引用 TOP

引用:

暴徒就有暴徒既思想, 寸就應該俾人打, 咁入元朗搞事d人都行得走得, 肯定係出手太輕

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]