• 瀏覽: 19,015
  • 回覆: 180
  • 追帖: 1
+19
引用:
原帖由 ginppl 於 2020-7-16 05:42 PM 發表

被人打的是幫曱甴的。話警察在他迷糊落口供俾人批㬹,後尾改口話自己跌倒。
原來是曱甴仔打老曱甴, 自傷殘殺... 但有晒片做證, 要作故仔詭辯純屬意外也要花不少功夫啊...

引用:
原帖由 太師傅 於 2020-7-16 05:47 PM 發表

老曱甴可以被控防礙司法公正
睇落單野有3個人,小曱甴,老曱甴同藍絲

藍絲影小曱甴,俾小曱甴打,老曱甴過去扮和事佬(其實阻住藍絲閃避,慣技)。
由於老曱甴年齡,小曱甴唔為意係同黨錯手打到佢休克。而家係審緊小曱甴vs老曱甴一案。

藍絲可能冇報警,或其他案審,可留意小曱甴姓名跟進。

引用:
原帖由 ginppl 於 2020-7-16 05:42 PM 發表

被人打的是幫曱甴的。話警察在他迷糊落口供俾人批㬹,後尾改口話自己跌倒。
藍絲影小曱甴,俾小曱甴打,老曱甴過去扮和事佬(其實阻住藍絲閃避,慣技)。
由於老曱甴年齡,小曱甴唔為意係同黨錯手打到佢休克。老曱甴唯有打落門牙和血吞。

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-7-16 03:01 PM 發表
條廢老應該唔係勸交咁簡單 , 肯定係串串貢撩個學生先會咁
你唔出去,等拉啦

「被告因患有過度活躍症」
又係黐、傻、戇類別,但點解呢啲曱甴嘅學校成日讚佢哋品學兼優嘅?

引用:
原帖由 鼠貓 於 2020-7-16 03:25 PM 發表

串串貢撩人真係唔啱
721黑曱甴被打係正確的
我支持你。
串串貢撩人個班仆街迷就係三白眼個班冚家剷囉😁

引用:
原帖由 肥力威CFU 於 2020-7-16 05:49 PM 發表

射落幅牆真係咁難咩吊你
射埋牆餵曱甴好過

強姦都係扑親冼鳩左落去

引用:
原帖由 zhangan 於 2020-7-16 03:12 PM 發表

照你咁講,黑衣曱甴真係抵俾警察打鑊金👏👍😂
曱甴死全家

曱甴仔未大入去教導下,日後出返社會做返正常人

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-7-16 03:00 PM 發表
香港人自己人打自己人,on9至極
果D糸偽港人
真香港人吾會破壞自己生活地方

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-7-16 03:01 PM 發表
條廢老應該唔係勸交咁簡單 , 肯定係串串貢撩個學生先會咁
原來串串貢俾人打係好合理嘅!我支持你!

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-7-16 02:58 PM 發表
去年10月18日各區都有快閃遊行,一名18歲學生在牛頭角因不滿被人影「大頭照」而與人爭執,圍觀的一名六旬翁疑在勸交期間,

純屬意外...大家收唔收貨俾人影張相啫...
你咁靚仔

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200716/bkn-20200716145310790-0716_00822_001 ...
畜牲底撚死

所以721有班仆街俾街坊打其實都係一場意外

引用:
原帖由 wilsonpan 於 2020-7-16 06:20 PM 發表

由於老曱甴年齡,小曱甴唔為意係同黨錯手打到佢休克。老曱甴唯有打落門牙和血吞。 ...
最可惡就係扮和事佬和理非。幫凶。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]