• 瀏覽: 32,349
  • 回覆: 627
  • 追帖: 3
黃人在黃十字會做,令到人人都怕左去!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 羅尼激光劍 於 2020-7-16 02:26 PM 發表

樓上太多人將捐血政治化
你估損失係紅十字會咩,只係一啲需要血液嘅巿民咋
死殘精!
要怪就應該怪紅會N年黎都係無正視內部監察同外判問題,
佢個情況同港鐵差無幾,又係自己管自己,出事就求其出個報告或聲明就算鳩數。
你講得無錯,損失最後都係市民;但咁就要市民去受氣甚至不公平對待?
我捐血次數可以話極少,但我都親耳聽著捐血站啲所謂"抽血員"大庭廣眾講:啲人係要迫埋一齊捐...
我個時仆街,我唔敢小佢,因為我俾另一個抽緊。
如果當時你係我,你又會點做?請指教。

穿起西裝不會變高層;返了教會不會變好人!
引用:
原帖由 bape_milo 於 2020-7-16 14:43 發表

叫藍絲同D狗去捐啦
變藍十字會了!!
藍絲的血是藍色,黃絲見到藍血就跪低。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-7-16 13:54 發表

一日仲系"黃十字會", 一日都唔捐.
大佬捐血都要分顏色,無謂搵命駁。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bape_milo 於 2020-7-16 02:43 PM 發表

叫藍絲同D狗去捐啦
變藍十字會了!!
你啱
藍絲同狗嘅血都有用過曱甴嘅血
而且曱甴隻隻都比人通緝緊
夠X膽去捐血咩班垃圾

錢就會繼續黎~~~錢係會繼續黎~~~

回覆 引用 TOP

紅十字會已經變黃,臭名遠播香港,如要保救,必須將有政治掛上腦的抽血員開除。

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

有人帶同心口罩捐血
結果被標籤為撐政府人士
拔針時,噴到衣領一頸血

遇到討厭亂吠衰狗,只需click一下佢個ID,然後又下角加入黑名單,即可落閘唔比佢入
似乎此帖的CHing們擔心紅十字會員工會政治化多過擔心疫情。

對紅十字會信心大減,裡面啲人要全方位審查過先得。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-7-16 02:12 PM 發表

曱甴驚會益了👮丶強國人丶藍人,所以不願捐血😂
冇所謂,有黃屍曱甴陪葬

回覆 引用 TOP

叫200萬淫走捐啦,,支持黃色捐血園呀!

回覆 引用 TOP

唔要藍血嘛 就算捐血幾好都好
你唔出返份聲明加炒撚左d黃人 一日都唔捐
曱甴短時間快d捐啦 咪得75日 35日好了

回覆 引用 TOP

黃十字會搵曱甴捐啦,二百幻01人喎

香港曱甴,時代垃圾
屎袋曱命,無謂戇居

回覆 引用 TOP

公布 炒左隻曱甴,外界反應會好d.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]