• 瀏覽: 35,910
  • 回覆: 627
  • 追帖: 3
+12
曱甴心係社會仲唔快D去捐血

抵撚死,曱甴禍港!
引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-7-16 13:38 發表
香港爆發第三波疫情,近日更錄得首宗捐血者確診個案,紅十字會輸血服務中心昨日登記的捐血人數僅有243人,創一月出現疫情以來

?20200716121439

免益👮,黃人吾捐;免被黃抽血員💉誤插,其他市民😇吾敢捐血。 ...

黃屍曱甴成功攬炒

咁撚巴閉,叫曱甴捐曱甴血喇
引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-7-16 13:38 發表
香港爆發第三波疫情,近日更錄得首宗捐血者確診個案,紅十字會輸血服務中心昨日登記的捐血人數僅有243人,創一月出現疫情以來

?20200716121439

免益👮,黃人吾捐;免被黃抽血員💉誤插,其他市民😇吾敢捐血。 ...

引用:
原帖由 伏喱哩 於 2020-7-17 09:51 發表

我祗見到黑
黑社會,黑警,黑心
咁係你對眼有問題囉, 我只見到黑暴,
差人嘅責任就係捉晒D壞人, 壞人做壞事當然要捉
唔通貓捉老鼠會怪隻貓咩? 正常有邏輯嘅人都唔會,
不過你睇唔到野就無得怪你啦

引用:
原帖由 stonelun987 於 2020-7-17 04:06 AM 發表
一唔同政見就插到標晒血,有邊個敢去。
致今,未聽過有黃人/泛民議員,被抽血員插淤,由此可知,黃絲抽血員公私不分丶不專業,難為市民服務😅

曱甴會,人類絕對唔會去,不過原來自私曱甴亦唔去~~~~

唔炒L曬D曱甴員工, 唔洗旨意有人捐血

黃十字會, 咪攪啦 

叫藍絲狗捐血啦
藍十字會藍到仆街

我想捐血,但佢唔俾我捐.

改做黃十字啦,到時咪大把黃人曱甴去捐囉。正常市民鬼仲去捐咩,無啦啦俾班曱甴亂咁插手。

引用:
原帖由 羅尼激光劍 於 2020-7-16 02:26 PM 發表
樓上太多人將捐血政治化 
你估損失係紅十字會咩,只係一啲需要血液嘅巿民咋
死殘精!
咁你今日捐左未先。

老實講句,我都唔捐血住,怕遇到個傻嘅,我就中間遍藍(因肯定不是黃)。十血字高層的態度有問題

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]