• 瀏覽: 36,007
  • 回覆: 627
  • 追帖: 3
+12
引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-7-16 01:38 PM 發表
香港爆發第三波疫情,近日更錄得首宗捐血者確診個案,紅十字會輸血服務中心昨日登記的捐血人數僅有243人,創一月出現疫情以來

免益👮,黃人吾捐;免被黃抽血員💉誤插,其他市民😇吾敢捐血。 ...
黃會,一陣冇講"五大XX,缺一不可"再抽血,唔知乜野手法來抽,怕怕呢。

機構一被黃尸曱甴挾持

引用:
原帖由 sylm01 於 2020-7-16 01:56 PM 發表
平時唔夠1000人已叫哂救命, 高層應盡快想想辦法 
去黃店叫人捐血囉黃十字會當然揾200萬+1幫手

怕能左班黃屍死曱甴。

又疫情又黃絲護士,執柒咗佢算

我都係捐血擁護者年年都會去現黃十字會既,但見到連捐血都會比人搞我就怕怕了!

樓上太多人將捐血政治化 
你估損失係紅十字會咩,只係一啲需要血液嘅巿民咋
死殘精!

引用:
原帖由 loginiphone999 於 2020-7-16 02:16 PM 發表
口口聲聲話愛香港嘅人
究竟捐過幾多次血?
班畜生只愛自己同美國。

要比班黑心既抽血員吉一針喎,死左都係告誤殺咋,我就唔去啦

叫黃c損

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-7-16 01:38 PM 發表
香港爆發第三波疫情,近日更錄得首宗捐血者確診個案,紅十字會輸血服務中心昨日登記的捐血人數僅有243人,創一月出現疫情以來

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200716/photo/bkn-20200716120014649-0716_00822_001_01b.jpg?20200716121439

免益👮,黃人吾捐;免被黃抽血員💉誤插,其他市民😇吾敢捐血。 ...
黑十字會,形象已受損。

捐改為賣

引用:
原帖由 崖上地獄 於 2020-7-16 01:48 PM 發表

受傷死都唔好輸血呀,一定被染黃
受傷死都唔好輸血呀, 都好大機會被染藍.

你真係柒少陣啦!

比你地啲黃屍攪串哂囉 狗唔能搭八就係你啲咁嘅種 好地地係要攪分化 食屎大

改名叫黃十字會 吾系吾去

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]