• 瀏覽: 36,014
  • 回覆: 627
  • 追帖: 3
+12
呼籲後,有去捐。。。抽完有點發冷打震, 10分鐘後 ok.......比了兩條大毛巾我蓋,   用完後工作人員又遞給捐血者。。。咁樣有機會傳播病毒㗎 !!!!   怎樣向機構反影 ?

平時應該好多紀律部隊去捐血, 而家邊有人敢去,  黃十字會可能要買血啦...

一日仲系"黃十字會", 一日都唔捐.

引用:
原帖由 羅尼激光劍 於 2020-7-16 03:43 PM 發表

人哋話『黑警死全家』
請警員不要自認黑警,除非你真係
扮中立扮得幾似
可惜我認為
曱甴面前無黑警

引用:
原帖由 hkrking 於 2020-7-16 02:36 PM 發表

我都係長期捐血者,次數少你啲啲,但我仲未決定,俾嗰機會HA再回應吓。
HA 黃到屎黑色

歡迎曱甴手足一齊去捐血,香港人加油,乞衣護會好好招呼

譁,俾的黃醫護知道你有少少藍,仲唔趁機督多幾針啊?

引用:
原帖由 崖上地獄 於 2020-7-16 01:48 PM 發表

受傷死都唔好輸血呀,一定被染黃
聽講話人一黃就會喪心病狂,好驚呀,唔輸血又死,輸血又染黃再喪心病狂,都係一條死路

引用:
原帖由 伏喱哩 於 2020-7-16 03:46 PM 發表

帶下裝飾物都話炒.
搞L到香港仲衰L過文革.正扑街
好過講完俾人燒....

引用:
原帖由 ufobt 於 2020-7-16 03:54 PM 發表

聽講話人一黃就會喪心病狂,好驚呀,唔輸血又死,輸血又染黃再喪心病狂,都係一條死路
總知死到唔好輸啦

點解冇手足出黎拍心口講:"手足一定唔會做呢d陰質野,有就切j!"嘅~? 自己友都咁冇信心? d手足真係咁賤咁陰質? 我唔信,一定假嘅,手足係優秀嘅細路,即使卑鄙陰質殺人放火都係優秀嘅細路,都係政府迫嘅,一定係

黑暴曱甴無去捐咩?叫黃十字會兩隻天使色誘曱甴去捐,捐一次可以仆一次

引用:
原帖由 Denningvicki 於 16-7-2020 01:38 PM 發表
香港爆發第三波疫情,近日更錄得首宗捐血者確診個案,紅十字會輸血服務中心昨日登記的捐血人數僅有243人,創一月出現疫情以來

免益👮,黃人吾捐;免被黃抽血員💉誤插,其他市民😇吾敢捐血。 ...
每次捐血派返三百蚊超市禮券俾人啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]