• 瀏覽: 1,123
  • 回覆: 29
《港區國安法》生效前秘密逃亡英國倫敦的前香港眾志常委羅冠聰,繼續唱衰香港。他形容《港區國安法》域外管轄權廣泛得「得人驚」........

奸邪妖獸畏懼怕死,早已離開香港,卻還要抱洋人大腿,對香港指手劃腳。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200716/bkn-20200716020021111-0716_00822_001.html

熱賣及精選
美國佬喺伊拉克殺咗伊朗將軍蘇萊曼尼就唔得人驚?

仆街冚家剷小漢奸匿埋係英國
隨時中招肺炎死
或者俾黑鬼打死
仲得人驚

引用:
原帖由 36H 於 2020-7-16 10:16 發表

隨時中招肺炎死
或者俾黑鬼打死
仲得人驚
係戰狼出動的時候了!

秘密逃亡英國倫敦的前香港眾志常委羅冠聰 
呢位手足真係⋯⋯得人驚 

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-7-16 10:05 AM 發表

《港區國安法》生效前秘密逃亡英國倫敦的前香港眾志常委羅冠聰,繼續唱衰香港。他形容《港區國安法》域外管轄權廣泛得「得人驚」........

奸邪妖獸畏懼怕死,早已離開香港,卻還要抱洋人大腿,對香港指手劃腳。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 716020021111-0716_0 ...
唔已開希 當年出去 又係咁樣了不起,睇下依家咩下埸🤔🤔

羅生今日先至知道原來域外管治權咁「得人驚」咩? 記唔記得你去外國國會要求咗啲乜嘢?

同河童洲停分左眾志捐款後就走去英國嘆世界,  羅冠聰果然狠到得人驚.

痰罐充有得含你就含啦,
遲啲邊個會再聽你啲隻縮頭烏龜講嘢!

引用:
原帖由 36H 於 2020-7-16 10:16 AM 發表

隨時中招肺炎死
或者俾黑鬼打死
仲得人驚
支持 羅湖聰 係街俾黑人朋友 監生打死

引用:
原帖由 --東方無敵-- 於 2020-7-16 12:35 PM 發表

支持 羅湖聰 係街俾黑人朋友 監生打死
俾印三朋友雞姦至死得唔得?

引用:
原帖由 siutatbo 於 2020-7-16 12:39 PM 發表

俾印三朋友雞姦至死得唔得?
更加好  監生俾人插死

靠呢味口技
夠佢維生一世了

講緊孟晚舟事件?

中國深圳出世*深圳聰*做白皮豬走狗仲「得人驚」

主題標籤 #羅冠聰
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]