• 瀏覽: 15,914
  • 回覆: 160
+4
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-7-16 10:02 AM 發表
廢老最鍾意爬爬走,本死~
好似你啲鍵盤戰士咁淆底怕死龜縮係電腦後面叫人衝自己鬆
唔出黎同啲黃屍黑暴手足出黎送頭咁可恥,咁人渣咩
新冠肺炎映照出香港廢柴,正到爆

一定要拉晒啲仆街黃屍黑暴人渣文宣
一個都唔可以放過

引用:
原帖由 黃金工程 於 2020-7-16 10:22 AM 發表

老人家唔曬陽光會病
出街又會病 兩難
我勸佢早點歸去........

睇來你來自單親/父母離異家庭,無人好好教你。如果父母相全,真替佢地擔心佢地個人頭唔知幾時俾你擺入雪櫃。
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-7-16 10:42 AM 發表

我勸佢早點歸去........

引用:
原帖由 bossini888 於 2020-7-16 10:05 AM 發表
香港冇事十幾日,突然大爆發,原來有免檢人仕,痴𠃊線。
澳門都開關,香港就限聚,有漏洞,有長者死,慘
呢鑊免檢累事

我叫老豆照出  申展下手腳 吸新鮮空氣
駛柒理政府咩  半年都攪唔掂個疫情
而家係度怨香港人!!!= =

多謝71遊行班福街啦

引用:
原帖由 AI-Einstein 於 2020-7-16 10:57 AM 發表
我叫老豆照出  申展下手腳 吸新鮮空氣
駛柒理政府咩  半年都攪唔掂個疫情
而家係度怨香港人!!!= =
你謀老豆副身家就真~

7月1個個交叉感染周圍全,班仆街生前害人死後累街坊

民主黨主席胡志偉叫人七一去遊行違反限聚令,引致新疫情大爆發。
胡志偉仲唔出嚟道歉,胡志偉下台!

會唔會係病房助理喺慈雲山染疫,再將病毒帶咗入病房?
A6首名確診個阿婆唔係住港泰護老中心,無端端點會瀨嘢?反而病房助理有嫌疑

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-7-16 10:02 AM 發表
廢老最鍾意爬爬走,本死~
收吓把口

引用:
原帖由 Loving11 於 2020-7-16 09:49 AM 發表
住老人院都唔出街,飛來橫禍
來必的 好多都有家人接外出用餐

引用:
原帖由 ohgreat 於 2020-7-16 11:43 AM 發表

父親節飯局中招~

引用:
原帖由 ohgreat 於 2020-7-16 11:43 AM 發表

我媽住老人院,有家人帶出去的唔多,我地堔媽都唔俾上院舍,衹能在樓下探訪區,每次一位院友,現在院舍直頭唔俾探訪

長者先勇,為咗攞一萬蚊,乜都敢死...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]