• 瀏覽: 32,455
  • 回覆: 290
  • 追帖: 2
本主題由 motivation 於 2020-7-17 03:05 PM 移動
雖然英國政府早前批准華為在劍橋郡的沙士頓村(Sawston)建造研發中心,但英國政府近日對華為的政策又再度變臉。在回答有關華為參加英國5G網絡建設

Trust me, you will pay the price

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/494 ... utm_medium=referral

熱賣及精選
引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-7-16 07:20 AM 發表

雖然英國政府早前批准華為在劍橋郡的沙士頓村(Sawston)建造研發中心,但英國政府近日對華為的政策又再度變臉。在回答有關華為參加英國5G網絡建設

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... MmnMSHcJgQWenYEFnp0

Trus ...
冇法啦。英國脫歐後就要依賴美國,成為大美不落帝國嘅成員。

以前係做人老竇,而家做人個仔 不如英國合併到美國啦

期待小陰蒂國拆哂5G,4G,3G,2G之後, 落機呀艾力神到時同金毛莊講佢地D零部件大多數同中國買番嚟, 睇佢點收科, "籮灌沖"喺 "敦倫" 上網要用番56K, 點知原來56K router 都係中國做.

莫聽穿林打葉聲, 何妨吟嘯且徐行, 竹杖芒鞋輕勝馬, 誰怕 ? 一簑烟雨任平生. 料峭春風吹酒醒, 微冷. 山頭斜照卻相迎, 回首向來蕭瑟處, 歸去, 也無風雨也無晴.
做狗當然要付出代價.

長篇大論得最尾一兩段同標題有關

應該同柒郎寶一齊落台

回覆 引用 TOP

大不列顛沒落不是無理由的

回覆 引用 TOP

尾國第一狗,主人叫到一定護主。

引用:
原帖由 豆芽生 於 2020-7-16 07:51 AM 發表

係做契弟

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-7-16 07:20 AM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... MmnMSHcJgQWenYEFnp0

Trus ...
制裁英國佬,所有電訊供應商不得使用華為的專利技術在英國進行5G建設!

唔賭期指, 唔買輪, 唔係垃圾我唔要, 專職收買垃圾股!
引用:
原帖由 豆芽生 於 2020-7-16 07:51 AM 發表

傻仔!
英美一向同源同種,比親兄弟仲親。
二戰,英國被德國打。美國即刻出兵救佢。

這些都是英國佬的內政,香討人幾時變得咁關心別國內政?

佢發達又好,仆街又好,與你何干?

「給我三千城管兵,一定收回釣魚島,給我五百貪腐官,保證吃垮小日本。」
英國電訊有不少管在香港姓李之手

呢個世界上 有精仔、有懵仔、有叻仔、散仔、賭仔、重有戇居仔
引用:

雖然英國政府早前批准華為在劍橋郡的沙士頓村(Sawston)建造研發中心,但英國政府近日對華為的政策又再度變臉 ...
好過被美帝制裁

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]