• 瀏覽: 1,518
  • 回覆: 7
衆議員一定睇實仆街侵搞邊科???
彭博與其他美國民主黨員,都已被中共賄賂,出賣美國本土利益???

美國彭博新聞社引述知情人士報道,總統特朗普曾向助理指出,他不希望與北京的緊張關係升級,現階段排除進一步制裁中港高層官員的可能性。 特朗普這個私下決定,與多星期來對中國的公開強硬措詞大相逕庭。他周二宣佈已簽署《香港自治法案》,制裁損害香港自治的「主犯」,而他近月無論在武漢肺炎疫...

新聞來源連結:
https://hk.appledaily.com/international/20200716/VSU2GMABRC4R5IM3EITJUVW4IA/

唔好意思,因為俾人黑名單咗,扼殺我嘅言論自由,所以另外起帖討論。
歡迎任何人討論,更加歡迎任何意見。

其實「浸爺」係咪想自殺???
引用:
原帖由 最愛曼聯 於 2020-7-16 06:24 AM 發表
建國同志辛苦了

想「浸爺」連任,不過睇嚟佢哋連任嘅機率越來越低。
引用:
原帖由 ntworks 於 2020-7-16 06:59 AM 發表

一切都係為咗大選。
過咗大選,中美風波就會回歸邊對話邊戰模式。

唔點名邊位,只可以話果啲人,口講一套、身做一套。
引用:
原帖由 清風水靜 於 2020-7-16 09:10 AM 發表

有嗎............未見你說的情況..........!!

你呢個回覆,係果邊睇到,不過我係果度回唔到。
你講得無錯,不過呢個 SHOW 係為「浸爺」而設,死乜嘢人都無所謂,只要對佢有利就好。
引用:
原帖由 清風水靜 於 2020-7-16 09:32 AM 發表

問題是殺錯良民............在外國人的角度來說..........你只要是政府及建制派........基本不會同你分....!!
例如........張炳良在政府工作.......卻本身是泛民派之一.........都有可能成為針對目標....!!

不幸地張炳良真的在制裁名單之中..........也許北京也是拍手叫好........當然表面上還是會抗議....!!:sm ...

其實可以制裁好多人,只係咁玩法,可能連其他外資都走埋,得不嘗失。
引用:
原帖由 lung_block 於 2020-7-16 09:26 AM 發表

快D制裁,最好加大力度,等香港班在美有資產既人速速在美撤資..

因為我哋講咗事實,佢哋會唔開心。
引用:
原帖由 top11 於 2020-7-30 11:35 AM 發表

@飛天盒仔  
係囉~
我都被幾個反對派拉黑咗~
果日我講的意見佢唔啱聽就即刻唔准我發言~
完全不能夠回帖~
咁一言堂~
...

主題標籤 #林鄭月娥
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]