• 瀏覽: 3,320
  • 回覆: 54
引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-16 10:19 PM 發表

乜唔怕美國D疫情 同 槍擊案咩?

你地話美帝好危險過啵

其實大家都清楚, 留美是生活。 不過低端人口冇份姐!
的確,大家都清楚, 反華是工作,留港是生活,美狗哭叫着香港這不好那不好,卻又要留港。上庭了個個都是貨真價實的低端人口,不是自閉就是殘障。

曱甴真係腦部發育有問題,甘都攞出黎講,白痴低智!

引用:
原帖由 heyworld 於 2020-7-16 09:11 PM 發表
愛國官員個女全世界(包括尾各)都歡迎,可以隨意四處趴趴走,愛國是人類高尚品格更是各國推崇價值嘛,反觀曱甴只能呆在港井日日吠/長期跪舔 ,低等蟲類嘛,又誰會歡迎??! 曱甴,面對現實吧,不要忿忿不平了!! ...

引用:
原帖由 cctat 於 2020-7-16 11:20 PM 發表
曱甴真係腦部發育有問題,甘都攞出黎講,白痴低智!
同唱華為孟小姐多本護照一樣,專呃低智曱甴!🤮

流主低端人口唔恨得咁多

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-16 11:59 PM 發表

係架, D中華人民共和國人 最中意賴死響香港同D廢青一齊 都唔返大陸享用 全面小康生活架!
哈哈,香港是中國的特區,美狗還真的以為香港是美國特區啊 ,
回想起來,美狗真是最下賤的狗,本來做英國狗做得好好的,看看英國沒落了,竟然立馬無縫轉移做了美國狗。

引用:
原帖由 robin09 於 2020-7-17 00:11 發表

哈哈,香港是中國的特區,美狗還真的以為香港是美國特區啊 ,
回想起來,美狗真是最下賤的狗,本來做英國狗做得好好的,看看英國沒落了,竟然立馬無縫轉移做了美國狗。 ...
美國真的別國領土是自己,但自己的法律又不適用,那就是關塔那摩,香港美畜真的想把香港變成關塔那摩。

只要UN搬去中國,耿爽的女兒就不用在紐約就讀了……

中國都歡迎世界各國人士到中國讀書喎。
好似話,美國前總統奧巴馬個親兄弟都在中國生活添。

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-17 07:11 PM 發表

咪係!

D中華人民共和國人根本唔應該去美國處 讀書
你要打壓中國人的自由?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]