• 瀏覽: 15,840
  • 回覆: 237
  • 追帖: 2
+9
只能解釋為不止一個沒病徵帶菌者每天都隨街走進行播毒,還可能它自己不知曾感染和帶菌

引用:
原帖由 118206 於 2020-7-15 11:06 PM 發表
城大、浸大及港大分別有學生或職員確診新型肺炎。 城大表示,一名實驗室員工證實感染新型肺炎,目前在家,準備送院接受治療。該名員工獲悉自己曾到訪一個受感染群組後,雖然沒有病徵,但已即時通報所屬部門及馬上獲安排在家工作,等候化驗結果,直至今日證實感染。該名員工對上一次回校工作為7月8日上午。大學已全面消毒...

究竟有乜共通點,同一時間,唔同群組又咁多源頭不明。
就連袁國勇都查唔出
一衆肺炎專家
-係 ...
7.1 非法集結群組

重可以講咩?之前城大、浸大及港大有學生或職員參與7.1遊行後潛伏期....分別確診新型肺炎

肯定7.1出黎遊奶嘢!!

一齊上街集會梗會惹到曱甴肺炎喇!

係咪遊行個班先?

都叫咗唔好去遊行,係都要唔聽。好喇,陸續地中招,大部分都係71之後出現。仲四周圍傳染人,果然係害人不淺

曱甴

7.1曱甴後遺症囉,盲嘅都睇到啦

引用:
原帖由 super2 於 2020-7-15 23:10 發表
7.1後遺症
一定係,除非唔係

引用:
原帖由 118206 於 2020-7-15 11:06 PM 發表
城大、浸大及港大分別有學生或職員確診新型肺炎。 城大表示,一名實驗室員工證實感染新型肺炎,目前在家,準備送院接受治療。該名員工獲悉自己曾到訪一個受感染群組後,雖然沒有病徵,但已即時通報所屬部門及馬上獲安排在家工作,等候化驗結果,直至今日證實感染。該名員工對上一次回校工作為7月8日上午。大學已全面消毒...

就連袁國勇都查唔出
一衆肺炎專家
-係 ...
黃人搞出來

引用:

就連袁國勇都查唔出
一衆肺炎專家
-係 ...
參加完71非法集會後,集體乃野

曱甴報應來了,走得甩都要中肺炎
狗宮想幫都幫唔到

引用:
原帖由 kwan1516 於 2020-7-15 11:44 PM 發表
重可以講咩?之前城大、浸大及港大有學生或職員參與7.1遊行後潛伏期....分別確診新型肺炎
齊齊攬炒

引用:
原帖由 118206 於 15-7-2020 23:06 發表

就連袁國勇都查唔出
一衆肺炎專家
-係 ...
有一大問題係全部隱瞞去過黃店開餐.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]