• 瀏覽: 4,478
  • 回覆: 82
引用:
原帖由 波濤性感的羊 於 2020-7-15 09:34 PM 發表
全部運動衣物用品都係要有型,邊得嚟咁多功能,多舊魚!埃塞俄比亞跑手咪又係穿條爛鬼運動衫褲鞋,唔見人哋跑得差?
香港人裝備1流, 技術9流............
輸人, 唔輸裝備.........

引用:
原帖由 scottie_csp 於 2020-7-16 10:31 發表

我又唔認為日本製造一定好,不過喺日本買中國製造同喺香港買嘅中國製造着上身係有分別。
一定有日本製造,只係價錢貴好多,識窿路買一定買到。

引用:
原帖由 21.0975K 於 2020-7-15 07:53 PM 發表
真空上陣  最好 

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-7-15 09:51 PM 發表

其實要改善運動衣因排汗引致汗臭氣味問題,唔一定要買貴價貨,好簡單,在洗濯前先用1比99漂白水浸一會,即可解決,萬試萬靈
普通洗衣粉都得,當然伊拉克個啲生化洗衣粉可能好啲

好多人做運動係為咗"型",貴價名牌子係必須㗎!

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-7-16 10:34 發表

香港人裝備1流, 技術9流............
輸人, 唔輸裝備.........
一定係輸人唔輸陣!

引用:
原帖由 qgal 於 2020-7-16 13:36 發表
好多人做運動係為咗"型",貴價名牌子係必須㗎!
梗係追求名牌啦!如果著件牛記笠記出嚟俾人笑架。

成日話鬼佬高科技........高佢老味

引用:
原帖由 A1000 於 2020-7-16 01:26 PM 發表

一定有日本製造,只係價錢貴好多,識窿路買一定買到。
當然,但如果貴一倍價錢但效能只多百份之二十,咁我寧願買中國製造喇

引用:
原帖由 A1000 於 2020-7-16 01:36 PM 發表

一定係輸人唔輸陣!
講緊1x年前, 成班落街場打籃球.......
個7個Jordan都唔緊要..............

話跑得快etc, 驚磨蝕對鞋............

引用:
原帖由 scottie_csp 於 2020-7-16 09:46 AM 發表

又唔係咁講,我會買有牌子嘅,特別係日本兩隻品牌,但會喺特價時先買
特別係日本兩隻品牌<===油x地見有poster, 上樓有特價........

引用:
原帖由 scottie_csp 於 2020-7-16 13:38 發表

當然,但如果貴一倍價錢但效能只多百份之二十,咁我寧願買中國製造喇
你可否舉例?睇下同一品牌,那些產品,日本貨中國制造,要貴多100個巴仙。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-7-16 13:40 發表

講緊1x年前, 成班落街場打籃球.......
個7個Jordan都唔緊要..............

話跑得快etc, 驚磨蝕對鞋............
收錢啦!

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-7-16 13:45 發表

特別係日本兩隻品牌<===油x地見有poster, 上樓有特價........
a 牌咪好囉!

引用:
原帖由 A1000 於 2020-7-16 01:49 PM 發表

a 牌咪好囉!
A牌係好,但而家好似跟咗人哋風,無咗自己嘅風格

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]