• 瀏覽: 14,262
  • 回覆: 4
+3
引用:
原帖由 香港都市遊人 於 2020-7-15 02:49 PM 發表
昨日在赤柱工作,由赤柱大街一路行來的景況,癈人全部唔戴口罩。
屌,人地帶唔帶口罩關你能事,多事幹!

引用:
原帖由 香港都市遊人 於 2020-7-17 10:07 AM 發表

而家咩嘢環境呀?屌你自私精。咁我話人無帶口罩又關你能事咩?莫非其中一個仆街係你,你要死就唔關人事,但就唔好累街坊囉!癈柒。
屌,咁能驚就唔出街啦,喺屋企有會中㗎,為安全計,你都帶個氧氣樽啦,唔好吸其他空氣,好危險㗎!

引用:
原帖由 香港都市遊人 於 2020-7-18 01:31 AM 發表

你憨九就繼續食藥醫啦,不過都無得醫,而家喺香港嘅人絕大部分都戴口罩出街,你喺度懶與眾不同有能用咩,咁能英勇,你咪唔能戴口罩搭公共交通公具吖,睇吓你上唔上到車?入唔入到商場吖?咁能鐘意為反而反,吖,又或者曱甴咪唔需要戴口罩囉,柒頭。 ...
我唔係英勇,係笑你on9啫, 唔帶根本無事,你咁能驚,不如著哂成套保護衣啦,要好似太空人著嗰啲,要有呼吸器先好!

引用:
原帖由 香港都市遊人 於 2020-7-18 06:16 AM 發表

憨九得過你,而家喺街度點解咁人都戴
口罩呀,個個都好能驚㗎,你條柒頭夠唔夠膽出街用以上語句屌人吖?低九能,喺鍵盤度九縮有能用,都叫九你咁能勁唔好戴口罩搭唔搭到交通工具?吖,殘癈人出唔到街,錐到你唔好意思,抑或飄在虛無縹緲,唔能知香港係咩環境,以為喺度屌人好能醒?你啲咁嘅柒頭咪即係屌九全香港人囉,粉狀物體。 ...
屌九你吖,香港得嗰千多啲宗,就驚能九都縮,美國,巴西,印度,日日都幾萬,係幾萬單,都未人人自危! 有恐懼症就揾醫生啦,67!

引用:
原帖由 laisi2 於 2020-7-18 07:59 AM 發表

你呢D人最PK,中左招千奇唔好去醫院啊,唔好浪費納稅人D錢
你仲仆街, 制做公眾恐慌, 唯恐天下不亂!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]