• 瀏覽: 14,277
  • 回覆: 48
+3
引用:
原帖由 香港都市遊人 於 2020-7-16 11:16 AM 發表

當然知啦,愉景灣重多死鬼佬唔戴呀,佢地話愉景灣空氣好,佢地身體又好,無事的,重有啲南亞裔,大部份都唔戴,好賤格。
出聲吊鬼佬吖笨

引用:
原帖由 荃灣呂布 於 2020-8-1 01:15 PM 發表

出聲吊鬼佬吖笨
無能屌就唔知佢地咁答啦!講fxxk you有幾難呀?fxxk you ,香港就係最多你呢啲喺鍵盤上窒人以為好醒嘅癈柴。

引用:
原帖由 香港都市遊人 於 2020-8-1 01:25 PM 發表

無能屌就唔知佢地咁答啦!講fxxk you有幾難呀?fxxk you ,香港就係最多你呢啲喺鍵盤上窒人以為好醒嘅癈柴。
反彈俾你七頭FUCK SEVEN

引用:
原帖由 荃灣呂布 於 2020-8-1 02:46 PM 發表

反彈俾你七頭FUCK SEVEN
你咪最能叻講呢句,喺度度留言俾人屌都係講呢句,討論區喺討論,唔識就收皮啦,周圍撩事爭非,咁鍾意反彈,彈彈吓咪又係彈返俾你條仆街。

土共同藍屍人可恥
BLACKLIST

引用:
原帖由 梁震波 於 2020-8-1 08:57 PM 發表

話你啊, 5毛仁
你開咁能多A/C分身,煩唔能煩啲呀?咁能無聊,你好能多毛?係嘅,美狗係多毛的,得閒就去奶吓你隻柒朗普鞋底啦,柒頭!你分幾多個身咪都係柒頭。

唔戴口罩不特止,仲要隨街煲煙,簡直當新例冇到。

引用:
原帖由 Acctmad 於 2020-8-2 01:00 AM 發表
唔戴口罩不特止,仲要隨街煲煙,簡直當新例冇到。
有何問題

引用:
原帖由 香港都市遊人 於 2020-7-22 03:27 PM 發表
而家得番啲癈柴,癈坑,癈柒同埋道友呀先支持唔戴口罩,而家搭車都要戴,過2日室內公眾地方都要強制戴口罩,你呢幾條死撐唔戴咪唔能好戴,留言賴與別不同嗰幾條癈柴,你喺度打咀炮寸人擦滿足感有能用呀!你幾條粉腸唔戴口罩搭到交通工具,過2日可以喺室內場所唔戴罩橫行,咁你地咪夠出眾囉,記得要post片上嚟炫耀喎,支持你幾條(不過唔知係咪其實得一條仆街幾個分身)捨身行為。 ...
你收啦, 回大灣拾垃圾

引用:
原帖由 上水狗 於 2020-8-2 08:07 PM 發表

你收啦, 回大灣拾垃圾
你塊皮就收先啦,我土生土長香港人,明白事理的,不會賴清高以為自己係香港人就高高在上,你呢啲分身狗呢,分完上水分荃灣呀!扮乜嘢吖,你條仆街同羅湖聰,湖北琦嗰啲囉,以為落咗嚟香港就高尚,郁吓就叫人返大陸,on99,我就香港出世香港長大,你呢啲唔知邊度嚟嘅,自卑呀?唔抵得人地土生土長呀?所以一時分身話人5毛,一時分身叫人返大陸。係咪因為無香港出世紙所以心理唔平衡呀?入院啦!

引用:
原帖由 上水狗 於 2020-8-2 08:07 PM 發表

你收啦, 回大灣拾垃圾
講中你呀?死道友?

引用:
原帖由 香港都市遊人 於 2020-8-2 12:48 AM 發表

你開咁能多A/C分身,煩唔能煩啲呀?咁能無聊,你好能多毛?係嘅,美狗係多毛的,得閒就去奶吓你隻柒朗普鞋底啦,柒頭!你分幾多個身咪都係柒頭。 ...
過主啦, 死人口

引用:
原帖由 習種種瓜 於 2020-8-3 05:32 PM 發表

過主啦, 死人口
死道友,又開多個分身呀?真係好能可憐呀,要不斷係咁分身,好快就會身首異處喇,你死返去你啲乜登區啦,嗰度啱你啲道友,癈柴,y狗。啱你口味啲,幫你破埋地獄又點話吖。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]