• 瀏覽: 48,504
  • 回覆: 237
  • 追帖: 2
+6
在大學以一級榮譽畢業的計算機科學系高材生,認識年長7年的女保險經紀後,初嘗戀愛滋味,惜戀情開展不久,卻疑遭初戀女友多次虐

性無能廢港男低估老港女性需求

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200715/bkn-20200715131318902-0715_00822_001.html

天使太大食點解個垃圾黃💩曱甴唔搵手足幫手丫

引用:
原帖由 siuroy123 於 2020-7-15 02:18 PM 發表
在大學以一級榮譽畢業的計算機科學系高材生,認識年長7年的女保險經紀後,初嘗戀愛滋味,惜戀情開展不久,卻疑遭初戀女友多次虐

?20200715141440

性無能廢港男低估老港女性需求

新聞來源連結:
https ...
此單新聞感覺係軟飯王向條囡越嚟越索更多錢,終於索到條囡唔肯再俾,於是軟飯王就威脅條囡唔俾夠要求嘅數目就告條囡虐待佢,但條囡都唔肯再俾,於是條軟飯王就真告條囡

條軟飯王話自己30歲以前都冇拍過拖、冇性經驗,已經明顯係大話精

真係經驗不足,買偉哥不如買假狗,當練臂肌咯。

點解唔開貼求教?

引用:
原帖由 Puke007 於 2020-7-15 02:59 PM 發表
真係經驗不足,買偉哥不如買假狗,當練臂肌咯。
經驗不足, 同買偉哥好似2樣野
偉哥唔係增加經驗值wor

淪為性奴

引用:
原帖由 o12345o 於 2020-7-15 03:01 PM 發表
點解唔開貼求教?
可能開過帖,不過比呢度啲 c兄以為佢格劍,同佢講基路難行

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-7-15 03:09 PM 發表

經驗不足, 同買偉哥好似2樣野
偉哥唔係增加經驗值wor
咁又係,我指佢人生經驗不足,後生仔好多都認為砌盡啲。偉哥對廿零歲,只有過勞。

一個願打,一個願捱,講唔過去喎
七年喇,都無報過一次警?

簡直男人之恥

引用:
原帖由 o12345o 於 2020-7-15 03:01 PM 發表
點解唔開貼求教?
呢度個個師兄都好撚逕,好撚耐,搵幫撚都唔收錢架。

其實好應該搵我幫手餵飽你條女啦,我日日都要打三四次飛支㗎。大佬。你餵唔飽就俾我餵啦。死壽頭

每日都要,不如去做..

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]