• 瀏覽: 2,225
  • 回覆: 42
真係好大鑊喎.

仲有一點樓主你唔好開心得太早,如果中國真係發起脾氣上嚟,全面同美國反面,第一個遭殃嘅,一定係台灣!!

引用:
原帖由 diuadm9 於 2020-7-15 10:49 AM 發表
(h) suspend continued cooperation undertaken consistent with the now-expired Protocol Between the U.S. Geological Survey of the Department of the Interior of the United States of America and Institute ...
你快快感謝黃賊痴瘋, 是牠去尾國爭取回來的

果然一個po就起到一班毛出黎

引用:
原帖由 diuadm9 於 2020-7-15 03:33 PM 發表
有咩好笑啫,好似Online game入邊打怪姐!

你咪係嗰隻怪囉!!

講咁多做咩啊,咪睇吓過多幾年邊個日子過得好囉!!

都係果句,移咗民嘅唔好返嚟搵着數就得啦!!

香港人衣食住行,女人,都唔需要美國嘅!!

冇咗美國,香港一樣轉!!

引用:
原帖由 diuadm9 於 2020-7-15 03:33 PM 發表
厲害了!原來只得這句廢 up

你的美國還有甚麼殺着???

引用:
原帖由 cortet 於 2020-7-15 03:41 PM 發表

厲害了!原來只得這句廢 up

你的美國還有甚麼殺着???
你對一隻曱甴可以有咩期望呢?

呢個世界,除咗佢自己之外,冇人會覺得佢係人才!!

引用:
原帖由 狂人甲 於 2020-7-15 03:50 PM 發表

你對一隻曱甴可以有咩期望呢?

呢個世界,除咗佢自己之外,冇人會覺得佢係人才!!
我怎麼可能會對曱甴有期望???

曱甴的特點:無知幼稚低能白癡。

每年掟三百億美金出黎制裁香港
辛苦晒

引用:
原帖由 nigel212 於 2020-7-15 04:06 PM 發表
侵侵制裁香港大撚鑊了!
恒指收市狂跌8.4點
問你共產黨驚未!
一定要俾面,這才讓尾角大咀巴將尾角肺炎的偉大強化!

引用:
原帖由 cortet 於 2020-7-15 03:55 PM 發表

我怎麼可能會對曱甴有期望???

曱甴的特點:無知幼稚低能白癡。
呵呵
一個月賺五十萬港紙叫做無能?
你有我十分之一先算啦
慢走唔送

引用:
原帖由 狂人甲 於 2020-7-15 03:38 PM 發表

有咩好笑啫,好似Online game入邊打怪姐!

你咪係嗰隻怪囉!!

講咁多做咩啊,咪睇吓過多幾年邊個日子過得好囉!!

都係果句,移咗民嘅唔好返嚟搵着數就得啦!!

香港人衣食住行,女人,都唔需要美國嘅!!

冇咗美國,香港一樣轉!! ...
所以你自認?
有冇效果?
就睇下之後香港市會變成點囉

引用:
原帖由 diuadm9 於 2020-7-15 05:17 PM 發表

呵呵
一個月賺五十萬港紙叫做無能?
你有我十分之一先算啦
慢走唔送
一個月500,000 ,陰司紙咩?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]