• 瀏覽: 3,578
  • 回覆: 88
+2
引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-7-15 10:31 AM 發表
紐約時報係外國其中一個好好嘅媒體,資訊多又中立。宜家走咗係香港損失好可惜。
唔通以後個個都要睇大公文匯?
佢搬左以後唔出版咩?點解無得睇?

好呀 賊咸追賊既人個個雞飛狗走 香港可以平靜了

恭喜香港又一班曱甴失業

快撚D走,唔送。

又小咗一班暴徒記者

又一間諜走頭

第一間美國特務機構撤離

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-7-15 10:31 AM 發表
紐約時報係外國其中一個好好嘅媒體,資訊多又中立。宜家走咗係香港損失好可惜。
唔通以後個個都要睇大公文匯?
仲可以睇生果報。

不再以香港為基地,全面撤走,求仁得仁呀

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-7-15 10:26 AM 發表
《港區國安法》在香港實施後,引起各國政府以至媒體關注。美國《紐約時報》周二(14日)發聲明指,《港區國安法》為香港前景帶不明朗

?20200715101926

哈哈。。。
國安法一出,所有牛鬼蛇神現形 ...
啱喇,南韓夠晒自由。
細路殺人放火強姦無罪。邪教教主日日食女荷包腫脹,高官富豪強迫明星賣身玩到人自殺,網民網上抹黑年年攪到有人自殺,的士司機攔截救護車導致病人失救而死。咁民主嘅國家先啱美帝。

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-7-15 01:31 PM 發表

以前有睇宜家冇,以前外國新聞只睇睇紐時同華爾街。不過後尾要收費先可以訂閲就冇再睇啦。
但我冇話有咩鍾意既columnists,好少留意呢啲。
咁即係水準一般,唔值得比錢。
By the way,佢唔係香港,正常應揀新加坡,起碼語言冇問題。
而家去南韓,應該間諜任務由大陸轉到北韓。

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-7-15 10:26 AM 發表
《港區國安法》在香港實施後,引起各國政府以至媒體關注。美國《紐約時報》周二(14日)發聲明指,《港區國安法》為香港前景帶不明朗

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200715/photo/bkn-20200715091514029-0715_00972_001_01b.jpg?20200715101926

哈哈。。。
國安法一出,所有牛鬼蛇神現形 ...
《紐約間諜時報》

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]