• 瀏覽: 1,979
  • 回覆: 33
英國政府今日(14 日)宣布,禁止中國電訊設備商華為參與當地的 5G 網絡建設,當地電訊公司明...

2027!七年之後,7G都有啦!

新聞來源連結:

https://www.thestandnews.com/international/英國禁華為參與-5g-網絡-限電訊商-2027-年前全面拆除/

熱賣及精選
即係話2020完成2027上6G

拆都要咁耐...

效率咁差, 唔怪得咁怕中國...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hkfc002 於 2020-7-15 12:36 AM 發表

即係話2020完成2027上6G
其實都係好方法...., 反正對於英美政客, 疫情死D人又唔影響自己, 無5G上網貴D慢D又唔影響自己...

回覆 引用 TOP

星鏈 5G 6G 即將到來! 

黑玫瑰
引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 15/7/2020 00:16 發表

英國政府今日(14 日)宣布,禁止中國電訊設備商華為參與當地的 5G 網絡建設,當地電訊公司明...

2027!七年之後,7G都有啦!

新聞來源連結:

https://www.thestandnew ...
英國佬係要拆晒全國有 華為2G/3G/4G/5G, 固網, LAN, WIFI設備喎

拖字訣交戲俾老美睇姐

英國玩死自己.

唔同華為做生意, 即唔想同全中國做生意.

引用:
原帖由 a_drew 於 2020-7-15 01:07 AM 發表

英國佬係要拆晒全國有 華為2G/3G/4G/5G, 固網, LAN, WIFI設備喎
諗起都開心
拆到唔知幾時

以柔克剛、以靜制動、以小勝大、以慢打快。
圖為:獵戶座
So !!

莫聽穿林打葉聲, 何妨吟嘯且徐行, 竹杖芒鞋輕勝馬, 誰怕 ? 一簑烟雨任平生. 料峭春風吹酒醒, 微冷. 山頭斜照卻相迎, 回首向來蕭瑟處, 歸去, 也無風雨也無晴.

回覆 引用 TOP

英國系唔系要搵返華為, 幫佢拆返D設備, 拆足7年.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kakakawai 於 2020-7-15 01:18 AM 發表

拖字訣交戲俾老美睇姐
x 2
拆野使咩6年
英國好多地方有5G咩

回覆 引用 TOP

拉咁長7年,留番俾下任首相轉軑

回覆 引用 TOP

當年阿片戰爭八國聯軍, 如今科技戰爭 八國聯軍

勿忘香港亂局你們有份推波助瀾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阻住地球轉 於 2020-7-15 02:19 AM 發表

諗起都開心
拆到唔知幾時
英國好多地方有5G咩
5G頂多1-2年前先有..........要拆7年???

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]