• 瀏覽: 2,638
  • 回覆: 58
大家都知, 所謂國際法, 都係冇牙老虎

領土又好, 領海又好, 都係誰大誰惡誰正確

俄羅斯就侵占左大清國東北百幾萬平方公里土地, 共產黨就提都唔敢提, 仲正式承認送左比人。

呢D咪叫識時務囉!

熱賣及精選
打,美國肯定出狗

引用:
原帖由 bestwin61 於 2020-7-14 09:13 PM 發表

打,美國肯定出狗
咪係!

打沉 返兩首美帝航母, 南海咪 共產黨嘅囉

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-14 09:31 PM 發表

咪係!

中美打得成先算啦

引用:
原帖由 bestwin61 於 2020-7-14 09:35 PM 發表

中美打得成先算啦
乜共產黨唔敢啊?
你睇小共產黨!

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-14 09:31 PM 發表

咪係!

唔使打已經燒沉船

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-14 09:38 PM 發表

乜共產黨唔敢啊?
你睇小共產黨!
系美國找不到打手自己不敢挑戰中國

我只係知技安係最惡

附件

USA Bully.png(749.43 KB)

2020-7-15 02:56 PM

USA Bully.png

--------------------------------------------------------
It is not what you have, but how you use it.
Truth may hurt, but lies kill.

回覆 引用 TOP

中國就一定不會出兵去美國本土打美國的了。
但如果美國派兵去打中國,中國就無得縮,一定奉陪到底。
啊,唔會到底,美國最鍾意打到半路就緊急、緊急、緊急撤軍,無對手,重點打?
不過,若果有中國周邊國家,幫美國手助拳的話,就難保中國一定要將其打到底,然後管治之,要其成為中國友好國家。

回覆 引用 TOP

九段線,即民國時期嘅十一段線,二戰後由美國為首嘅戰勝國承認,要日本將侵占九段線內嘅島嶼歸還中國。
美國咁快就唔記得?
打住民國旗號嘅臺灣領導人,出句聲啦。太平洋島都係因為美國當年承認九段線你哋先可以取回噶!

回覆 引用 TOP

九段線,即民國時期嘅十一段線,二戰後由美國為首嘅戰勝國承認,要日本將侵占九段線內嘅島嶼歸還中國。
美國咁快就唔記得?
打住民國旗號嘅臺灣領導人,出句聲啦。太平洋島都係因為美國當年承認九段線你哋先可以取回噶!

引用:
原帖由 bestwin61 於 2020-7-15 02:33 AM 發表

系美國找不到打手自己不敢挑戰中國
乜共產黨敢挑戰美帝咩?

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-7-15 06:21 PM 發表

美國咁快就唔記得?
打住民國旗號嘅臺灣領導人,出句聲啦。太平洋島都係因為美國當年承認九段線你哋先可以取回噶! ...
民國咪比共產黨消滅左囉。
乜民國D野仲計架?
咁共產黨幾時同俄羅斯攞返北方領土?

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-15 07:20 PM 發表

乜共產黨敢挑戰美帝咩?
系美國佬不敢單挑中國,你重未走去乞米?

引用:
原帖由 bestwin61 於 2020-7-15 07:25 PM 發表

系美國佬不敢單挑中國,你重未走去乞米?
乜共產黨敢單挑美帝咩?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]