• 瀏覽: 3,054
  • 回覆: 58
引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-14 09:38 PM 發表

乜共產黨唔敢啊?
你睇小共產黨!
錯喇!係睇小你同你個主人!㸃解?
用你個腦諗下啦,如果有的話!

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-15 07:26 PM 發表

乜共產黨敢單挑美帝咩?
鳩up咀炮冇用喎,叫你主人試下咪知囉!

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-15 09:50 PM 發表

唔使美帝承認!

不過, 如果美帝否定, 就唔係領土架啦!
係?
咁請問根據邊條聯合國及國際法呢?你主人號稱世界警察,世界民主典範,冇理由好似D流氓無賴咁指下個鼻話係就係㗎?
咁當然,你都默認你主人你強盜土匪嘅就唔同講法啦!

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-15 09:51 PM 發表

比左蘇聯果D唔使計咩?
奇怪?人家兩國交換禮物要向你交代?

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-15 10:03 PM 發表

早幾日咪響貴國 領海 走左轉囉, 咋唔知啊?
你嘅要求都幾低喎,你主人係門派報紙你就一地都係?

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-17 06:43 PM 發表

咁東北果百幾萬 平方公里土地 換左D乜返來?
要向你交代?

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-17 06:44 PM 發表
美帝當然係土匪, 唔係點對付流氓政權 ?
啱!土匪用流氓手段,所以你主子咪對返自己囉!

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-17 06:46 PM 發表

美帝已經去左 南海 玩, 共產黨 幾時 去 美帝領海 玩下, 例如 珍珠港?
你估個個好似你主子同閣下咁無聊咩?又唔夠膽打,又要喺人屋企門口派報紙,泯派完之D詳奴又high到一地都係!
有本事咪直接行入嚟,到時你咪知老共夠唔夠膽招呼你主子囉!
仲有呀,而家打人唔使下下親身去人屋企門口㗎,呢個世界有樣叫洲際導彈嘅武器㗎,乜你唔知㗎?乜你主子冇哩樣武器咩?下下要山長水遠去人哋屋企門口咁折墮嘅咩?

引用:
原帖由 請你聼真話 於 2020-7-17 06:50 PM 發表

乜冇向你地 中華人民共和國人 交代咩?

係呢, 究竟 換左D乜 返來, 你唔係唔知下話?
有同冇又關你咩事呢?換D乜嘢返嚟又關你咩事呢?你係中華人民共和國國民咩?奇怪?
你呢啲咪狗捉老鼠多管閑事囉!虧你仲笑得出!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]