• 瀏覽: 19,892
  • 回覆: 232
+8
引用:
原帖由 74x 於 2020-7-13 08:40 PM 發表
警隊過去曾多次去信香港電台,指其製作的電視節目抺黑警隊。消息指,警隊與港台合作拍攝、已有47年歷史的節目《警訊》,將於下

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200713/photo/bkn-20200713200139217-0713_00822_001_01b.jpg?20200713202911

會否比tbb做呢?
揾楊明做主持

新聞來源連結:
ht ...
港台話仲好。

做少一樣,人工照斗。

警方將筆製作費,用來請外判。

一於醃乾港台!

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 74x 於 2020-7-13 08:40 PM 發表
警隊過去曾多次去信香港電台,指其製作的電視節目抺黑警隊。消息指,警隊與港台合作拍攝、已有47年歷史的節目《警訊》,將於下

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200713/photo/bkn-20200713200139217-0713_00822_001_01b.jpg?20200713202911

會否比tbb做呢?
揾楊明做主持

新聞來源連結:
ht ...
支持同tvb合作!

一早要啦

唔知港台員工驚唔驚呢?

清談節目都玩偏坦針對,呢個電台執撚左佢啦

割席先兆,港台好快就執

做得好, 早就應該摺左佢!
又小條水射住

把賤台切割出去,停招新人,停發展.停撥款,由佢孤獨終老……

都係跟劇本做啫,無事嘅!

Kellyjackie 

引用:
原帖由 siutatbo 於 2020-7-13 08:41 PM 發表
乜都唔駛港台做,咁就減啲資源啦
減資源?梗係執左佢啦!

摺埋港台機會越來越大

引用:
原帖由 siupercy 於 2020-7-13 09:21 PM 發表

減資源?梗係執左佢啦!
贊成,港台自己攞嚟衰

遲下中央電視台綜合頻道都唔俾33台播,立法會大小會議又唔俾32台播,順理成章cut人手,cut資源

我冇睇電視, 我想問一下, 依家的警訊節目, 仲有冇在TVB播出???

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]