• 瀏覽: 3,687
  • 回覆: 32
引用:
原帖由 airair08 於 2020-7-13 10:17 PM 發表

71 成班高官犯法啦~禁聚令
至少71 成班高官冇周街走, 到而家仲未聽聞有高官中招!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 2378gv 於 2020-7-13 10:27 PM 發表

好心你班藍屍關注吓大陸水災啦,冇同情心,呀.唔記得左.五毛冷血既,淨係識上香討打字收錢,爹親娘親不及銀紙親
好心你班黃畜為左比黃畜打,比黃畜殺,比黃畜恐嚇嘅香港市民講句公道話啦。噢,晤記得你地全部係黃畜,以民主為名其實想搞恐嚇獨裁,滅所有反對聲音嘅民主。失敬失敬呀,黃畜先生

補習社都要關

治標不治本
做飲食個d就黎餓食

引用:
原帖由 2378gv 於 2020-7-13 10:27 PM 發表

好心你班藍屍關注吓大陸水災啦,冇同情心,呀.唔記得左.五毛冷血既,淨係識上香討打字收錢,爹親娘親不及銀紙親
國內唔止有水災,仲有蟲害,炮竹廠爆炸,地震……有國家正面正規處理,但香港垃圾黃屍恧黑爆冚家剷死曱甴就只會搞事內哄,一的齊上齊落都無,仲話大家係手足一講利益就老豆老母都出埋黎互屌,冷血無良到冚家剷,咪話五毫,一仙都唔分比你,仲幫黃屍死曱甴黑暴回帖,你反中國反上腦,唔鐘意好去英澳加美移民啦。

食店慘情!

引用:
原帖由 --東方無敵-- 於 2020-7-13 10:10 PM 發表
戒嚴啦
東方叔叔無得再堂食
你係咪會企喺門口棟篤食呢!

引用:
原帖由 tony.hk 於 2020-7-13 10:59 PM 發表

東方叔叔無得再堂食
你係咪會企喺門口棟篤食呢!
屋企食杯麵

引用:
原帖由 --東方無敵-- 於 2020-7-13 11:11 PM 發表

屋企食杯麵
最重要仲有飯開

引用:
原帖由 賭爸 於 2020-7-13 11:17 PM 發表

最重要仲有飯開
有 飯盒

特首:12類處所關閉七天,
食肆晚上六時後禁堂食!

不如封城啦?!

引用:
原帖由 三級警司 於 2020-7-13 08:35 PM 發表
特首宣布收緊食肆經營,晚上六時後禁止堂食,只可外賣。遊戲機中心等十二類表列處所,關閉七日。

http://img.tvb.com/ti_img/inews/20200713/entries_5f0c4eaf34b031c368457f5e_2624462554_big_1594642847.jpg

不如宵禁啦!即宵夜禁止😒😒😒

新聞來源連結:

http://news.tvb.com/i ...
其實費事講到咁直姐

同宵禁有分別咩

引用:
原帖由 iusenote 於 2020-7-13 10:53 PM 發表
食店慘情!
揭開新一輪執笠潮~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]