• 瀏覽: 9,302
  • 回覆: 66
+3
美國有好多人確診,但亦有超過百萬人治癒,不知這些痊癒者有無再次確診。由於美國確診數字最多,數據庫最龐大,建議英專家去美國研究吓

引用:
原帖由 pycicamn 於 2020-7-13 06:24 PM 發表
即是之前曾患武漢肺炎康復後,有了抗體,也一樣會再次患上武漢肺炎
武漢肺炎就好返了,美國肺炎就爆緊,梗有一隻美國肺炎係你附近。

引用:
原帖由 launch_date 於 2020-7-13 07:22 PM 發表
現今有無中完再中既Case先~~~~
大陸嗰陣時有幾個出院後十幾日再返廠,嗰時已經講過哩個問題啦

咁就真係恐撚怖囉,即係唔會一生免疫,唔怪得疫苗做唔到出嚟啦

「群體免疫」

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2020-7-13 06:21 PM 發表
好大機會傳到七一遊行羣組,再大爆發。有咩可能呢幾日同一時間,不同地方,東南西北方齊爆?唯一可能佢地經大型集會感染後,再各自回自己社區傳出去!😡😡😡 ...
喂師兄,做打手都唔好咁懶丫
我係第二個POST都見過一模一樣留言
俾啲新意好喎

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2020-7-13 06:21 PM 發表
好大機會傳到七一遊行羣組,再大爆發。有咩可能呢幾日同一時間,不同地方,東南西北方齊爆?唯一可能佢地經大型集會感染後,再各自回自己社區傳出去!😡😡😡 ...
手足71上街,同近期玩初選,都係為香港人有民主者,大家將就下。😓😓😓

曱甴瘟疫變種

睇得出世界已無能為力.

死曱甴七一遊行,害死香港!

引用:
原帖由 pycicamn 於 2020-7-13 06:24 PM 發表
即是之前曾患武漢肺炎康復後,有了抗體,也一樣會再次患上武漢肺炎
唔會啦,之前中武漢肺炎,以後只會中新冠肺炎,方丈好小氣

抗體會在數月後消失 = 就算研發到疫苗, 疫苗效用也在數月後消失!

即這場疫症會長遠持續下去, 最終變種殺晒所有人類!

引用:
原帖由 1000day 於 2020-7-13 07:18 PM 發表
美國冠狀肺炎大爆發原因是總統無能,只識日日推特 好快就美國全國都是病毒彊屍四週行 ...
尾國已整裝待發,一旦有國家宣告成功製成疫苗,18手航空母艦便會出發,陸軍將入侵該國進行佔領,掠奪疫苗以億計天價售賣,實現再領導世界100年.

引用:
美國肺炎?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]