• 瀏覽: 43,619
  • 回覆: 362
  • 追帖: 2
+7
引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-7-13 05:36 AM 發表

黑鴿今次俾黑暴笨土夾死左.....
胡塗佬肯定會辭職走人,留下爛攤子....
犯民咎由自取,支持黑暴的結局

引用:
原帖由 哈囉小菠菜 於 2020-7-13 06:37 AM 發表

泛民當初支持本土黃C暴徒,而家俾自己養嘅狗咬
呢啲咪抵死囉。

引用:
原帖由 哈囉小菠菜 於 2020-7-13 06:37 AM 發表

泛民當初支持本土黃C暴徒,而家俾自己養嘅狗咬
隨時係個藉口俾班老奸巨縮番條槓
唔出選避避國安法鋒頭
等班港獨選到DQ埋再出嚟補選戴光環

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-7-13 05:04 AM 發表
【明報專訊】一連兩日的民主派初選昨晚結束,總投票人數突破61萬,大約是民主派去年區議會選舉取得的35%票數。初選投票人數遠超預期,但傳統民主派的參選人自昨午起紛紛告急,包括民主黨黃碧雲、公民黨李予信和鄭達鴻。回應被其他本土派參選人批評為「妥協派」,黃碧雲稱民主派已沒條件分裂,不希望再看見謾駡和指控。負責初選的戴耀廷形容,香港市民創造另一個「奇蹟」,又相信參選人會履行承諾,按初選結果參加、或不參加9 ...
成班乞衣爭飯食

好想問下,如果呢個篩選是民建聯做搞手,犯暴們有什麼反應。香港人的民主算把啦!

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-7-13 05:04 AM 發表
【明報專訊】一連兩日的民主派初選昨晚結束,總投票人數突破61萬,大約是民主派去年區議會選舉取得的35%票數。初選投票人數遠超預期,但傳統民主派的參選人自昨午起紛紛告急,包括民主黨黃碧雲、公民黨李予信和鄭達鴻。回應被其他本土派參選人批評為「妥協派」,黃碧雲稱民主派已沒條件分裂,不希望再看見謾駡和指控。負責初選的戴耀廷形容,香港市民創造另一個「奇蹟」,又相信參選人會履行承諾,按初選結果參加、或不參加9 ...
宣誓擁護國家同基本法包括國安法先入到閘,做得到先講啦

去得投票都係激進主義者,主張暴力抗爭咁滯,白鴿黨唔全軍覆沒就奇。

引用:
原帖由 十二月初十 於 2020-7-13 07:54 AM 發表
好想問下,如果呢個篩選是民建聯做搞手,犯暴們有什麼反應。香港人的民主算把啦!
有一萬人投都偷笑

白鴿黨經營數十年,一夜之間完了,拜拜。。😅👍

曱甴眼中犯民都係一班死老野. 犯民以為自己執倒寶, 點知自己先係 condom. 

一早割蓆可能仲會有班中間偏藍嘅人支持,依家單靠黃人輸硬,而且去得投票嘅都係極黃。

重覆投票都係神跡?玩啫!

支持狗咬狗,甴咬甴

藍粉見到個數字又接受唔到

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2020-7-13 07:49 AM 發表

要星期二先有結果?即係呢兩日睇下點做數啦!
班老民主派一定唔使輸!點都做到佢地贏!
吹到咁多人投票,班曱甴參選人諗住一定出到線,結果唔係咁嘅話一定反枱。搞個初選除咗增加佢哋知名度外對班老屎忽毫無作用,帶膠獸會唔會係老美部儲換晒班老屎忽條針?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]