• 瀏覽: 5,971
  • 回覆: 84
+3
引用:
原帖由 s336990 於 2020-7-12 02:28 PM 發表
邊係公共運輸呀
擺明係71非法集結後才爆發啦
咪係, 幾個月以嚟, 日日都係咁搭交通工具, 又唔見咁多本地感染, 係71同初選後先突然暴發

引用:
原帖由 sunvoice 於 2020-7-12 12:14 PM 發表
香港迎來新冠肺炎疫情以來最嚴重一役,港大微生物學系講座教授袁國勇今(12日)在電視節目表示,防疫措施放寬後有第三波疫情屬...

?20200712115451

圓教授希望少D惡意攻擊

新聞來源連結:
https ...
記得之前有人話夏天疫情會消失,禾當時都覺得巧巧笑!袁教授隻字不提初選用既食肆票站,點解咁多連登仔染病毒?仲特登去警署門口?

引用:
原帖由 rryrry 於 2020-7-13 09:50 AM 發表
查下確診者71有冇去遊行
查埋佢哋屋企人, 可能家人71遊行傳畀佢哋, 但遊行嗰個身體好, 冇病癥

撞幾多次先會中一次呢?專家

袁教授應一早停止海外船員和機組人員和外國領使入特區須嚴厲查疫,現在過數月,疫情發展到深不可測境地

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2020-7-27 12:40 AM 發表
袁教授應一早停止海外船員和機組人員和外國領使入特區須嚴厲查疫,現在過數月,疫情發展到深不可測境地
袁教授為何不一早停止海外人士進入特區,即使進入,須嚴厲檢查。現在太遲

猿人勇正卜街政治微生學家推理微生學家,冇科又辦代表,現今好啦又要中央出手,唔該你收聲啦!猿人國勇你最叻就係用政治思維推理判斷來防疫情,毫無科學辨正,你最叻就見到什麼就用政治思維推理判斷幻想出完全不成羅輯的荒言,去武漢見人搞衛生就話乜話乜,唔通十幾日都唔搞衛生等你猿人國勇來檢查後才搞衛生?你係乜料呀猿人國勇,又冇料又辦鬼辦馬香港就係有你呢D推理政治微生物學家,香港才會有一波高過一波的疫情,好心你專業的啦防疫就專業防疫,搞買的什麼政治推理微生物學,真係羞恥還出來說乜說物,唔該猿人國勇快D收聲香港會更好。。。。。

查魚檔

引用:
原帖由 足智阿拉丁 於 2020-7-12 01:22 PM 發表
好多黃人淨係識喺個MON後面打飛機落個盒仔度.
其他乜嘢都唔識.
我判你輸!
用字錯誤,應該係「黃畜」,不是「黃人」,慎之慎之。

引用:
原帖由 atkatk002 於 2020-8-4 11:11 PM 發表

我判你輸!
用字錯誤,應該係「黃畜」,不是「黃人」,慎之慎之。
係嘅,多謝提醒

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]