• 瀏覽: 2,160
  • 回覆: 15
大公網香港新聞頻道

戴妖廷策劃舉行反對派的所謂“立法會選舉初選”,希望反對派能在今年9月的立法會選舉中取得超過35個議席,從而完全控制立法會,並主張否決財政預算案已涉嫌違反《選舉條例》及香港國安法,知法犯法拉得

新聞來源連結:
http://www.takungpao.com.hk/news/232109/2020/0710/473008.html

從冇見過政黨政綱係拉倒政府所有施政,而又有咁多傻L會支持,攬炒真係咁好咩?「民主自由啊」當聖經咁相信,白痴

引用:
原帖由 ee333ee 於 2020-7-12 09:54 AM 發表
從冇見過政黨政綱係拉倒政府所有施政,而又有咁多傻L會支持,攬炒真係咁好咩?「民主自由啊」當聖經咁相信,白痴
是戴耀廷在背後操縱選舉、違反香港國安法的罪證。

又眾籌?

假普選,真西選。 假民主呃九香港人。

引用:
原帖由 ee333ee 於 2020-7-12 09:54 AM 發表
有哂政治任務派嚟搞爛香港嘅 你懂的

引用:
原帖由 wilsonts 於 2020-7-12 11:34 AM 發表
又眾籌?
攞呆九黃屍啲資料去賣, 仲好過眾籌
但泛暴派賣完小強都一樣去眾籌

引用:
香港而家咪攬炒,點解個個都叫政府打救??

引用:
班傻仔由細被人洗腦洗到大,凡政府就錯

引用:
同意
全世界也沒有政黨可以公然反對政府

證明他們香港人太可笑
素質太低

引用:
原帖由 wilsonts 於 2020-7-12 11:34 AM 發表
又眾籌?
打簿出黑金~佢班仆街出糧日子~

世道不公推上大公🙏🙏

投票比危害國家安全的立法會參選人,參與投票的變相支持危害國家安全,可能一樣有罪。

引用:
原帖由 johnlong18 於 2020-7-12 09:43 AM 發表
大公網香港新聞頻道

戴妖廷策劃舉行反對派的所謂“立法會選舉初選”,希望反對派能在今年9月的立法會選舉中取得超過35個議席,從而完全控制立法會,並主張否決財政預算案已涉嫌違反《選舉條例》及香港國安法,知法犯法拉得:smi ...
又係錢.
泛民不如自己印喇

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]