• 瀏覽: 31,065
  • 回覆: 372
  • 追帖: 2
+10
民主派今明兩日舉行立法會選舉初選。主辦單位表示,截至晚上8時,有19.3萬人進行電子投票。負責統籌民主派初選的港大法律系副教授戴耀廷晚上發文...

有幾多人投完又投? 有條曱甴話佢投左5次

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1817188/即時-港聞-立會選舉-民主派初選首日逾22萬人投票-戴耀廷-人數比預期多

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2020-7-11 10:27 PM 發表
民主派今明兩日舉行立法會選舉初選。主辦單位表示,截至晚上8時,有19.3萬人進行電子投票。負責統籌民主派初選的港大法律系副教授戴耀廷晚上發文...

新聞來源連結 ...
22萬曱甴嘅個人資料...戴生唔該晒。

我老友投咗七次

藍粉又接受唔到了

遊行有200萬,投票得22萬??

經驗告訴我們
泛統報人數一般都五到七倍
四五萬人,都算係咁喇

引用:
原帖由 錢太多4 於 11-7-2020 22:31 發表
我老友投咗七次
Claim 左幾多

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2020-7-11 10:27 PM 發表

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200711/share_2020071121312922068.jpg

新聞來源連結 ...
我要無閪損!
閪損可恥!

引用:
原帖由 邦之星 於 2020-7-11 10:31 PM 發表
藍粉又接受唔到了
D反中白痴又話走,原來都知自己走唔到...

這個數字及分配情況戴教授上個週末已經知啦。除時都可以出名單。
民主派變左戴主派。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-7-11 10:32 PM 發表
遊行有200萬,投票得22萬??
初選黎講有一成已經好有說服力啦
依家講緊兩到三成

引用:
原帖由 錢太多4 於 2020-7-11 22:31 發表
我老友投咗七次
荼煙飯有著落

引用:
原帖由 泛到無品口自臭 於 2020-7-11 10:34 PM 發表
經驗告訴我們
泛統報人數一般都五到七倍
四五萬人,都算係咁喇
點睇都唔夠500

引用:

新聞來源連結 ...
民主黨有幾多個俾人踢出
大約就知道有幾多倍熱衷於投票

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]