• 瀏覽: 60,643
  • 回覆: 706
  • 追帖: 3
+30
奇怪
1,港大只有她研究新冠病?袁、許、何又冇被禁聲?
2,只有佢走,老公同為科學家都唔走?
3,仍然沒有提及實質證據,同毒果一樣疑、傳、估、或者、可能⋯,咁就要走?

引用:
原帖由 曲亞團武大華 於 2020-7-11 07:10 AM 發表
今時今日走佬去尾國一定係智力有問題,臨走仲要得罪中國,應該係鐵了心不回來,我只能說條路自己簡,仆街唔好喊。一路走好 ...
做研究的,去美國會有更好發展

引用:
原帖由 74x 於 2020-7-11 06:15 AM 發表
來自內地的香港大學公共衞生學院的前病毒學家閆麗夢,近日接受美國霍士新聞專訪,指摘中國政府隱瞞新冠肺炎疫情,並遭上司要求噤...

?20200711060619

真的假不了,假的真不了

新聞來源連結:
https ...
本年4月先走,到4月先要黎噤聲?
係唔係係香港做完暴徒要走佬呀?

分明借機抽水

中國進攻北美消滅所有尾狗之時,必將呢啲漢奸抽出同啲死鬼一齊送落地獄!

抹黑中國就可以去美國做難民

Fox News = Fake News

引用:
原帖由 dtw 於 2020-7-11 07:17 AM 發表
奇怪
1,港大只有她研究新冠病?袁、許、何又冇被禁聲?
2,只有佢走,老公同為科學家都唔走?
3,仍然沒有提及實質證據,同毒果一樣疑、傳、估、或者、可能⋯,咁就要走? ...
難得機會,受big害!又可以移民喎!

最幸福係佢老公,終於可以搵過第二個

免費移民新招,佢又隨時又忽然富貴!

引用:
原帖由 天外有天s 於 2020-7-11 06:45 AM 發表
邊忽似病毒專家
眼科醫生李文亮都可以被捧成英雄啦

引用:
原帖由 74x 於 2020-7-11 06:15 AM 發表
來自內地的香港大學公共衞生學院的前病毒學家閆麗夢,近日接受美國霍士新聞專訪,指摘中國政府隱瞞新冠肺炎疫情,並遭上司要求噤...

真的假不了,假的真不了

新聞來源連結:
https ...
呢個八婆去日笨拍AV不成,走路過尾國又呃鳩唔丁啲死鬼佬,就扮乜狗性病專家咋!

佢又唔係吹哨,而且之前未聽過佢提起有關新冠病毒?

「閆麗夢指在去年12月底,在大學的上司潘烈文教授要求她研究當時在中國內地爆發的類似沙士的個案」12月底即係幾時?早於官方公佈時間?

「中國政府較其聲稱更早知道那些個案」呢個係事實,因為先有個案,後有研究確認係新病毒,唔明白有咩問題?

根據上述內容,佢其實乜都唔知,或所知嘅都係公開嘅事實,只係對有關事實加以修飾

「報道指,閆麗夢聲稱正放年假,香港大學則表示閆已非該校僱員,校方已移除她的網頁;世衞則否認閆麗夢、潘烈文和裴偉士曾直接為世衞辦事。中國駐美大使館稱不知道閆麗夢是誰,又指中國應對疫情出色。潘烈文、裴偉士及中國外交部目前未就事件回應。」

我諗最後一段嘅頭一句係重點,已非該校僱員,即係話佢要離開香港返回佢憎恨嘅故鄉,亦埋下叛國換取美國庇護嘅伏線,又係一件漢奸賣國賊

引用:
原帖由 stone9883 於 2020-7-11 06:29 AM 發表
厲害了我的國!如果不是我國家宅心仁厚這女子早已長埋黃土了!請大家為我國熱烈鼓掌吧!🤜🏻🤛🏻🙏
鼓你老母,曱甴

移民尾角捷徑

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]